19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    HTC το επόμενο Nexus 8 tablet;

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ανεπιβεβαίωτες φυσικά, το επόμενο “Nexus” tablet της Google θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με την HTC!

    Θυμίζουμε πως τα τωρινά Nexus κατασκευάζονται από την Asus η οποία, όπως και να το κάνουμε, έχει μια “Α” εμπειρία στον τομέα αυτό. Αν αληθεύουν οι πληροφορίες του DigiTimes, όμως, τότε η HTC θα είναι υπεύθυνη για το επόμενο Nexus tablet, με οθόνη 8 ιντσών. Δυστυχώς γι’αυτήν, οι προηγούμενες απόπειρές της στην κατασκευή tablets ήταν μάλλον αποτυχημένες, με τα HTC Flyer και HTC Jetstream να έχουν καταχωνιαστεί στα κιτάπια της Ιστορίας, ενώ η περυσινή κρούση της Google στην HTC για τη δημιουργία του Nexus 7 δεν πέτυχε, καθώς η HTC είχε ρίξει το βάρος στα smartphones της.

    htc_flyer_high_rez

    Το HTC Flyer

    Πλέον, βλέποντας πως χωρίς tablets βρίσκεται έξω από ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς, δείχνει διατεθειμένη να το προσπαθήσει ξανά, την ίδια στιγμή που η Asus δεν “καιγόταν” να βγάλει ακόμη ένα Nexus-branded tablet. Το νέο Nexus 8 αναμένεται εντός του 2014, πιθανότατα προς το φθινόπωρο.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles