24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το HTC One A9 (Aero) από τα πρώτα smartphones με Android 6.0 Marshmallow;

    Η επόμενη “δυνατή” πρόταση που ετοιμάζει η ταϊβανέζικη εταιρεία έχει απασχολήσει έντονα τη φημολογία του τελευταίου διαστήματος σχετικά με νέα smartphones, τώρα ωστόσο μία πληροφορία κάνει το HTC One A9 (Aero) περισσότερο αναμενόμενο.

    android-6

    Όπως σημειώνει στο twitter ένας Android ROM developer με το account @LlabTooFeR, η συσκευή θα κυκλοφορήσει Οκτώβριο ή Νοέμβριο έχοντας προεγκατεστημένο το νεότερο λειτουργικό της Google, Android 6.0 Marshmallow για το οποίο πρόσφατα μάθαμε λεπτομέρειες, αλλά και το πλήρες όνομά του.

    Υπενθυμίζουμε ότι έχει ήδη προγραμματιστεί event από την Google στις 29 Σεπτεμβρίου και σ’ αυτήν την ημερομηνία θα γνωρίσουμε πιθανότατα τις δύο πρώτες “Marshmallow” συσκευές, τα LG και Huawei Nexus μοντέλα.

    Όσον αφορά “non-Nexus” μοντέλο, πάντως, δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες για κάποιον κατασκευαστή που θα ενσωματώσει το νέο Android σε καινούρια συσκευή του, έτσι η πρόταση της HTC μάλλον θα είναι από τις πρώτες και ίσως ανακοινωθεί και αυτή στις 29/09 σε ξεχωριστό event που έχει προγραμματίσει εκείνη τη μέρα η ταϊβανέζικη εταιρεία.

    Το One A9 (Aero) αναμένεται να διαθέτει δεκαπύρηνο επεξεργαστή (MediaTek Helio X20 chipset), 4GB RAM και άλλα specs που θα κάνουν τη διαφορά και θα το “εκτοξεύσουν” στην κορυφή της αγοράς του Android. Περισσότερα ίσως μάθουμε ακόμη και μέσα στο Σεπτέμβριο…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles