21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    HTC One Hands-On (Videos)

    Όπως λογικά θα γνωρίζετε, βρεθήκαμε στο Λονδίνο εχθές στην επίσημη πρώτη του HTC One, του νέου high-end smartphone της Ταϊβανέζικης εταιρείας, που θα την βάλει σε… τροχιά “ηγέτη” στην κορυφαία κατηγορία την χρονιά που διανύουμε. Το HTC One ενσωματώνει το νέο quad-core Qualcomm Snapdragon 600 SoC με συχνότητα λειτουργίας 1,7GHz, 2GB μνήμης και 32GB αποθηκευτικού χώρου, που όμως δεν επεκτείνεται μέσω υποδοχής microSD.

    Επίσης διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών IPS-LCD με pixel density στα 468ppi και ανάλυση 1920 x 1080 pixels, κάμερα 2.1 Megapixels στην πρόσοψη για βιντεοκλήσεις με φακό f/2.0, και δυνατότητα σύλληψης υψηλής πιστότητας video, κάμερα Ultrapixel στην πλάτη, με φακό επίσης f/2.0 και δυνατότητα σύλληψης video 1080p που συνεπικουρείται από το ImageSense 2.0 chip και δύο ηχεία και δύο ενισχυτές για στερεοφωνικό ήχο με υποστήριξη Beats Audio. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2300mAh ενώ υποστηρίζονται δίκτυα 4G LTE/ 3G. Φυσικά διαθέτει και NFC chip.

    Δείτε παρακάτω δύο μικρής διάρκειας video που “τραβήξαμε” μέσα στον… χαμό, εχθές στον χώρο “The Gymnasium” όπου πραγματοποιήθηκε και στο σχετικό event της εταιρείας στο Λονδίνο.

    Πρώτη επαφή του Γιώργου Ιωσηφίδη με το “silver” μοντέλο HTC One

    Ο Γιώργος Ιωσηφίδης και Άγγελος Σφακιανάκης πιάνουν για πρώτη φορά το HTC One (black) στα χέρια τους

    Σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε “hands-on” στα γραφεία του DigitalLife οπότε “stay-tuned” ;-)

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles