18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το HTC One αποσπά το Χρυσό βραβείο της iF για το καλύτερο design προϊόντος του 2014

    Το One της ΗTC έλαβε μια σημαντική διάκριση στα πλαίσια των βραβείων iF, κερδίζοντας το χρυσό βραβείο σχεδιασμού προϊόντος για το 2014. Ως μέλη της ελίτ των προϊόντων που διακρίθηκαν στον φετινό διαγωνισμό, τα επικρατέστερα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και το HTC One, λαμβάνουν τη διάσημη σφραγίδα έγκρισης της iF για την ποιότητα του σχεδιασμού τους –ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σήμα εξαιρετικού σχεδιασμού. Οι κριτές εξέτασαν συνολικά 4.615 συμμετοχές και επέλεξαν τα 75 προϊόντα που κατά τη γνώμη τους ήταν τα πιο αντιπροσωπευτικά της σχεδιαστικής αριστείας.

    Druck

    Ο Peter Chou, Διευθύνων Σύμβουλος της HTC, σχολίασε: «Όταν δημιουργούσαμε το HTC One, θέλαμε να είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Με προσήλωση και επιμονή, η ομάδα σχεδιασμού της HTC κατάφερε με αυτό το μοντέλο να επαναπροσδιορίσει το Smartphone, συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με τον σχεδιασμό κορυφαίας ποιότητας που μας έχει καθιερώσει ως πρωτοπόρους στον σχεδιασμό πέρα από τα όρια του κλάδου των Smartphone. Το να ακούμε τόσο πολύ κόσμο να λέει πόσο λατρεύουν το HTC One αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς των εξαιρετικών σχεδιαστών και μηχανικών που εργάστηκαν στο project και της μανιώδους προσοχής στη λεπτομέρεια που επέδειξαν όλοι τους, αποτέλεσμα της οποίας ήταν ένα προϊόν που κέρδισε στην HTC πλήθος νέων fan και τη διεθνή καταξίωση από τους κριτικούς.»

    HTC-One-max (Small)

    Η online έκθεση του iF Design άνοιξε πρόσφατα τις «πύλες» της για να προβάλλει τα προϊόντα που διακρίθηκαν, μεταξύ των οποίων και το HTC One στην κατηγορία τηλεπικοινωνιών. Το HTC One αξιολογήθηκε με βάση σειρά κριτηρίων, μεταξύ των οποίων η ποιότητα σχεδιασμού, η ποιότητα κατασκευής, η επιλογή υλικών, ο βαθμός καινοτομίας, η φιλικότητα προς το περιβάλλον, η λειτουργικότητα, η εργονομία, η οπτική παρουσίαση της χρηστικότητας, η ασφάλεια, η αξία του εμπορικού σήματος, το branding και ο διεθνής σχεδιασμός.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles