15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    HTC. Θα φέρουμε το Android L σε One M7 και M8 σύντομα!

    Κι ενώ στο Google I/O 2014 κέρδισε το ενδιαφέρον το πρώτο preview του Android L, της επόμενης έκδοσης του δημοφιλούς λειτουργικού, ένας από τους κατασκευαστές που το “υιοθετούν” στις συσκευές τους, η HTC, ανακοίνωσε τις προθέσεις της να το ενσωματώσει όσο πιο γρήγορα μπορεί στα κορυφαία της μοντέλα, One M7 και M8.

    HTC One M8

    Οι Ταϊβανέζοι δε μίλησαν για ακριβές χρονοδιάγραμμα, ωστόσο οι αναφορές τους σημειώνουν πως οι ναυαρχίδες τους, HTC One M7 και One M8, θα ενημερωθούν με τη νέα έκδοση του Android L “μέσα σε 90 μέρες από τη στιγμή που η εταιρεία θα παραλάβει το τελικό software από την Google”.

    Η “υπόσχεση” είναι μέρος του Advantage Program της HTC, με το οποίο η εταιρεία εγγυάται ότι περιλαμβάνει πρόσβαση στην τελευταία έκδοση του Android και επιπλέον παρέχει συσκευή αντικατάστασης αν το γυαλί της σπάσει μέσα στον πρώτο χρόνο. Πρόκειται μία κίνηση με την οποία οι Ταϊβανέζοι προσπαθούν να κερδίσουν πόντους στο κομμάτι του marketing, στο οποίο, σε αρκετές περιπτώσεις, στο παρελθόν, έχουν υστερήσει, παρά το γεγονός ότι έχουν κυκλοφορήσει κάποιες από τις κορυφαίες συσκευές της αγοράς.

    Για να δούμε, λοιπόν, πόσο σύντομα θα έχουμε το Android L στις ναυαρχίδες της HTC και, φυσικά, πρώτα απ’ όλα, πότε θα το “ετοιμάσει” η Google για τους καταναλωτές.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles