23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το HTC One M8S έρχεται αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

    [Δ.Τ.] Το νέο HTC One M8S το 4G Smartphone της HTC στη μοναδική τιμή των 399€ από 599€ φέρνει αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, o Νο1 Προορισμός για Smartphones.  HTC One M8S

    Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 615 του HTC One M8S, σε συνδυασμό με το προηγμένο 4G δίκτυο της COSMOTE, επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο Internet με απίστευτες ταχύτητες. Η συσκευή έχει κομψό, μεταλλικό σχεδιασμό, διαθέτει μεγάλη οθόνη 5’’ που προστατεύεται με Corning Gorilla Glass 3, κύρια κάμερα 13MP Duo Camera, αλλά και μπροστινή κάμερα 5MP, για ολοζώντανες φωτογραφίες και ακόμη καλύτερες selfies. Επιπλέον, η ενσωματωμένη μνήμη των 16GB που διαθέτει και η υποδοχή για microSD χωρητικότητας έως και 128GB, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αποθηκεύει όλες τις όμορφες στιγμές του, αγαπημένες εφαρμογές, τραγούδια και παιχνίδια στο Smartphone του. Με το HTC One M8S ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζει να εμπλουτίζει, με μια ακόμη πρωτοποριακή συσκευή, τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles