18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    HTC One M9 INK Limited Edition. Με τη συνεργασία της Jourdan Dunn!

    Η HTC παρουσίασε το Limited Edition HTC One M9 INK smartphone, αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την παγκοσμίου φήμης σταρ της πασαρέλας, σούπερ model Jourdan Dunn

    HTC M9 back (3) - Copy

    Απηχώντας τη λατρεία του κόσμου της μόδας για το body art, το HTC One M9 INK αποτελεί ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που εμφανίζει μια απεικόνιση σε στυλ body art, αποκλειστικά σχεδιασμένο και χαραγμένο στην πλάτη της συσκευής. Το νέο Smartphone και η εμπνευσμένη σχέση του με την Jourdan αποτυπώθηκαν στον φακό του κορυφαίου φωτογράφου μόδας Matt Irwin (Vogue Russia, Vogue Japan, Vogue UK, Vogue France, Dazed and Confused, iD), και αποκαλύφθηκαν στην παγκόσμια παρουσίαση του HTC One M9 INK στο Λονδίνο.

    Αντλώντας έμπνευση από το HTC One M9, που ξεχώρισε με τα φινιρίσματα βουρτσισμένου μετάλλου δύο τόνων (χρυσό σε χρυσό και ασημί σε χρυσό), η σχεδίαση του HTC INK διαθέτει επίσης προσωρινή μεταλλική μορφή, συνδυασμένη με το body art. Το αποτέλεσμα παρουσιάζεται υποδειγματικά στις εικόνες της Jourdan από τον Matt Irwin, οι οποίες αποκαλύπτουν με παιχνιδιάρικη διάθεση τις πιο «καυτές» τάσεις της σύγχρονης μόδας και ομορφιάς.

    Με τον αέρα μιας σταρ που τάραξε τα νερά στις διεθνείς πασαρέλες, με εντυπωσιακές φωτογραφίσεις για μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες και περιοδικά, αλλά και ταυτόχρονα με μια προσωπική αγάπη για το body art, η Jourdan συνεργάστηκε με την κορυφαία καλλιτέχνη Cally-Jo, δημιουργό του henna-style τατού στο χέρι της Rihanna, για τη σχεδίαση του πρώτου HTC INK. Αξιοποιώντας τη «γλώσσα» του body art, η σχεδίαση αυτή αποτελεί μοναδική έκφραση των συναισθημάτων της Jourdan για ένα νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα της, ενώ ταυτόχρονα αντανακλά τόσο τον ενθουσιασμό της για επερχόμενα δημιουργικά πρότζεκτ, όσο και την ικανότητά της να εκφράζει το προσωπικό της στυλ μέσω της συνεργασίας της με την HTC.

    To HTC INK αποτελεί μια Limited Edition καμπάνια βασισμένη σε body art σχεδιάσεις διασημοτήτων που χαράσσονται σε επιλεγμένες κυκλοφορίες των HTC One, των κορυφαίων smartphone της οικογένειας συσκευών της HTC.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles