13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τα tech specs του HTC One Μ9 Plus έρχονται στο φως (φήμες)!

    Το HTC One M9 ήταν μία συσκευή που σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα στο πρόσφατο MWC στη Βαρκελώνη. Παρόλο βέβαια που συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούμε όλο και περισσότερο για την αναβαθμισμένη «Plus» version της συγκεκριμένης συσκευής. Μέχρι στιγμής οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για το HTC One M9 Plus είναι ότι θα πρόκειται για μία μεγαλύτερη έκδοση του M9 με Quad HD display και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

    htc-one-m9

    Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές μας έρχονται με το σταγονόμετρο και έτσι δεν έχουμε καταφέρει να σχηματίσουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα για το ποιες θα είναι οι τεχνικές δυνατότητες του smartphone που αναμένεται να αποτελέσει ένα καλό alternative στο HTC One M9. Εδώ είναι που αναλαμβάνει δράση ο μαιτρ των φημών και των διαρροών @Onleaks, ο οποίος σε ένα post που ανέβασε στο Twitter έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το μέγεθος του display και του σώματος της συσκευής. Συγκεκριμένα, η Plus version του HTC One M9 το πιθανότερο είναι να διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών με πυκνότητα pixels, η οποία θα φτάνει στα 565ppi. Επιπλέον, όπως ανέφερε ο @Onleaks οι διαστάσεις της συσκευής θα είναι 150.9×72.5×10.15mm. Όσον αφορά τις υπόλοιπες τεχνικές προδιαγραφές του, το HTC One M9 Plus είναι πολύ πιθανό να στηρίζεται σε ένα οκταπύρηνο chipset, 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, μαζί με κύριο αισθητήρα κάμερας στα 20.7 MPixel, selfie cam στα 4 MP και μπαταρία με αυτονομία στα 2.840mAh. Μέχρι στιγμής βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ακούσουμε κάτι επίσημο από την HTC.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles