21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η HTC προσπαθεί να πείσει τους users να αγοράσουν το One M9, προσφέροντας 100$ σε αγορές από το Play Store!

    H HTC είχε στηρίξει πάρα πολλά στη νέα ναυαρχίδα της, One M9, ωστόσο το κοινό δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερο ζεστό, για αυτό και οι πωλήσεις της γνωστής εταιρείας έχουν πάρει πλέον την… κατιούσα. Οι υπεύθυνοι βέβαια της HTC δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την προσπάθεια και ψάχνουν εναγωνίως να βρουν τρόπους που θα δελεάσουν το δύσπιστο καταναλωτικό κοινό.

    HTC One M9

    Μάλιστα, μία από τις ενέργειες που τρέχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα και που σίγουρα μπορεί να κάνει λίγο «click» στους καταναλωτές είναι ότι στους users που θα αγοράσουν το HTC One M9 τους δίνεται μία πίστωση στο Google Play Store, που ανέρχεται στο ποσό των 100$ και η οποία ουσιαστικά τους δίνει τη δυνατότητα να αγοράσουν apps, games και γενικά οποιαδήποτε εφαρμογή θελήσουν από το mobile κατάστημα της Google. Το εν λόγω promotion ξεκίνησε σε συνεργασία με την Verizon, ωστόσο στη συνέχεια επεκτάθηκε και σε άλλους carriers εντός των Η.Π.Α. H συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια που θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο είναι σίγουρα αρκετά έξυπνη από την σκοπιά του marketing, ωστόσο τα αποτελέσματα της είναι αμφίβολα, καθώς το κοινό δύσκολα μπορεί να μεταπειστεί πλέον και να προχωρήσει στην αγορά ενός One M9. Για αυτό και ήδη η HTC σχεδιάζει μία πιο επιθετική πολιτική μέχρι το τέλος του 2015, κυκλοφορώντας μία σειρά από νέες συσκευές που θα μπορέσουν να βελτιώσουν την κακή οικονομική πορεία της, η οποία προκλήθηκε κυρίως από τις χαμηλές πωλήσεις του One M9.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles