23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύπτοντας τα… σωθικά του HTC One M9

    Οι συσκευές της οικογένειας One της HTC δεν ήταν ποτέ… εύκολες στο άνοιγμα και κατ’ επέκταση στην επισκευή τους και, τώρα, το νέο teardown που πραγματοποιεί το iFixit στο One M9 αποδεικνύει πως τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει ούτε στη νεότερη πρόταση της ταϊβανέζικης εταιρείας, η οποία παίρνει για ακόμη μία φορά χαμηλό σκορ στην επισκευασιμότητα (2 στα 10, όπως και το M8, ενώ το M7 είχε μόλις 1 στα 10).

    htc-one-m9-teardown

    Το γνωστό site σημειώνει ότι τόσο στο κομμάτι αφαίρεσης και αντικατάστασης της μπαταρίας της συσκευής όσο και σε αυτό της οθόνης της, δύσκολα κάποιος χωρίς ειδική τεχνογνωσία θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τις “σχετικές εργασίες”. Κι αυτό γιατί η πλακέτα της βρίσκεται ακριβώς πάνω από την μπαταρία και είναι κολημμένη στη θέση της με αποτέλεσμα δύσκολα να μπορέσει κάποιος να την αφαιρέσει. Η δε οθόνη βρίσκεται πάνω από τα υπόλοιπα εξαρτήμτα και είναι δύσκολο επίσης για κάποιον να την αντικαταστήσει σε περίπτωση που σπάσει, χωρίς να αποσυναρμολογήσει και τα λοιπά parts της συσκευής.

    Η unibody κατασκευή των συσκευών της οικογένειας One μπορεί να συνθέτει να εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα, στον τομέα της επισκευής ωστόσο μάλλον δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά…

    Οι υπεύθυνοι του iFixit, πάντως, φαίνεται πως συνολικά δεν “ευχαριστήθηκαν” την παρουσία του One M9 στις δοκιμές τους, σημειώνοντας επιπλέον ότι η συσκευή που έλαβαν στα χέρια τους στο πλαίσιο του teardown διέθετε ένα καμμένο pixel και μία γρατζουνιά.

    Δείτε εδώ το teardown του iFixit στο HTC One M9.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles