25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    To Δεκέμβριο στην Ελλάδα το HTC One Max

    Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα ενημερωθήκαμε για το HTC One Max και είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά και να «παίξουμε» μαζί του. Το νέο phablet της HTC διαθέτει οθόνη SuperLCD3 5,9 ιντσών, ανάλυσης full HD 1080p και έρχεται με πολλά καλούδια…

    Η συσκευή θα τρέχει το Android 4.3 με τον τετραπύρηνο SnapDragon 600 στο 1,7 GHz και 2 GB μνήμης RAM να είναι υπεύθυνα για τις επιδόσεις (Adreno 320 GPU). Θα διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα και τις λειτουργίες της οικογένειας One και επιπλέον φέρει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ τα αποτυπώματα του χρήστη αποθηκεύονται τοπικά στη συσκευή και δεν ανεβαίνουν σε κάποιον ξένο server της εταιρείας, σύμφωνα με την HTC. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι γνωστά εδώ και αρκετό καιρό, ούτως ή άλλως, οπότε απλώς θα συμπληρώσουμε πως ασχοληθήκαμε για λίγα λεπτά με τη συσκευή και μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

    htconemax1

    Στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων θα καταφθάσει προς τα τέλη του Δεκεμβρίου και η τιμή του θα είναι 759 €. Μαζί με το One Max είδαμε και κάποια από τα αξεσουάρ που θα παρέχονται και θα είναι επίσης διαθέσιμα κατά την κυκλοφορία του, όπως το BoomBass audio dock που συνδέεται με το Max μέσω NFC και στην πράξη παράγει ενισχύει αρκετά τον ήχο, προσφέροντας εξαιρετικές χαμηλές συχνότητες. Έτερο αξεσουάρ που θα πωλείται ξεχωριστά είναι το HTC Stylus αλλά και ένα flip cover για το Max που θα ενσωματώνει μπαταρία 4.500 mAh, οπότε με αυτή τη θήκη θα μπορείτε να έχετε συνολικά 7.800 mAh στη διάθεσή σας (η μπαταρία του Max έχει χωρητικότητα 3.300 mAh). Στη συσκευασία θα περιλαμβάνεται μια απλή “flip cover” θήκη, ενώ δεν έγιναν γνωστές οι τιμές γι’αυτά τα αξεσουάρ.

    Τέλος, συνοδεύοντας την έλευση του One Max, από σήμερα ισχύουν μειωμένες τιμές για τα δύο μικρότερα «αδέλφια» του. Το HTC One θα κοστίζει πλέον 599 € και το HTC One Mini 499 €. Περισσότερες πληροφορίες για το One Max θα βρείτε εδώ.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles