17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    HTC One Max. “Μεγάλο”, 6άρι smartphone ετοιμάζει η εταιρεία

    HTC One Max Mini

    Τα smartphones μεγαλώνουν σε διαστάσεις φτάνοντας (ή και ξεπερνώντας) τις 6 ίντσες και, απ’ ό,τι φαίνεται, σχεδόν όλες οι μεγάλες κατασκευάστριες θέλουν να ακολουθήσουν αυτή την τάση. Προηγήθηκε η σειρά Note της Samsung και άλλες ενδιαφέρουσες συσκευές όπως π.χ. το Ascend Mate της Huawei, αλλά και, πρόσφατα, το Xperia Z Ultra της Sony. Τώρα φαίνεται ότι και η HTC ετοιμάζει ένα “μεγάλο” smartphone με οθόνη 6 ιντσών και ανάλυση 1080p, το οποίο θα ονομάζεται One Max.

    Σύμφωνα με πηγές, η νέα πρόταση της εταιρείας θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη, με τις φήμες να θέλουν να ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2.3GHz, 2GB μνήμης RAM, έως 64GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 3.200mAh. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συσκευή αναμένεται να διατεθεί την ίδια περίοδο με το Galaxy Note 3, τη νέα “μεγάλη” πρόταση της Samsung που θα ανακοινωθεί στην IFA 2013.

    Παράλληλα, βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι η HTC ετοιμάζει και μία “mini” πρόταση, το φημολογούμενο One mini με οθόνη 4,3 ιντσών ανάλυσης 720p, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.4GHz και 16GB αποθηκευτικό χώρο, η οποία πιθανότατα να ανακοινωθεί μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles