17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το HTC One Max έπεσε στα χέρια μας, δείτε το teaser video!

    Το νέο phablet της HTC, το One Max, ήρθε και στην Ελλάδα! Έχουμε τη συσκευή στα χέρια μας και ετοιμάζουμε το πλήρες review της μαζί με το σχετικό video.

    Το One Max έχει οθόνη 5,9 ιντσών, Super LCD3 και θυμίζει εν πολλοίς ένα…μεγάλο HTC One. Διαθέτει, όμως, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του, διατηρεί την 4άρα Ultrapixel camera και έρχεται με Android 4.3! Η τιμή διάθεσής του ανέρχεται στα 759 € και μαζί του θα κυκλοφορήσουν αρκετά αξεσουάρ όπως το BoomBass audio dock, το Mini+ bluetooth handset και το Fetch για να εντοπίζετε τη συσκευή σας. Θα τα μάθετε όλα αναλυτικά στο digitallife.gr φυσικά, πολύ σύντομα…

    Μέχρι τότε, πάρτε μια μικρή γεύση από την πρώτη μας επαφή με το One Max!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles