21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    HTC One mini: Ολόιδιο τo HTC One, σε μικρότερο μέγεθος!

    Άργησε.. αλλά μας ηρθε τελικά η ανακοίνωση από την Ταϊβανέζικη εταιρεία που χθες  ανακοίνωσε και επίσημα το HTC One mini. Στην Κύπρο θα μας έρθει.. με το «back to school» αφού κάπου εκεί κοντά στις αρχές του Σεπτέμβρη, το HTC One mini, θα είναι διαθέσιμο από την MT TECHNOLINE LTD – Επίσημος Διανομέας των προϊόντων HTC σε Κύπρο και Ελλάδα.

    HTC One mini_Jul18

    Το HTC One mini όπως ήταν αναμενόμενο, βασίζεται στο νέο, διπύρηνο SoC της QualcommSnapdragon 400 με δύο πυρήνες Krait 300 συχνότητας λειτουργίας 1,4GHz και Adreno 305 γραφικά, το οποίο συνοδεύεται από 1GB RAM. Ο αποθηκευτικός του χώρος έχει μέγεθος 16GB αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με την χρήση κάρτας microSD. Διαθέτει μπροστινή κάμερα που  βασίζεται σε αισθητήρα BSI ανάλυσης 1.6MPixel και είναι ικανή να τραβήξει video ανάλυσης 720p.

    htc one mini

    Το HTC One mini έρχεται με οθόνη SuperLCD 2 ανάλυσης 720 x 1280 pixels με διαγώνιο4,3 ιντσών (342ppi), και προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Διαθέτει μπροστινή κάμερα που  βασίζεται σε αισθητήρα BSI ανάλυσης 1.6MPixel και είναι ικανή να τραβήξει video ανάλυσης 720p. Ενσωματώνει επίσης δεύτερη κάμερα στην «πλάτη», την γνωστή UltraPixel κάμερα του HTC One (BSI αισθητήρας 1/3″ και επεξεργαστής εικόνας HTC ImageChip 2), με την βοήθεια της οποίας οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και video – έως 1080p – χρησιμοποιώντας HDR.

    Μια σημαντική διαφορά που υπάρχει, σε σχέση με την κάμερα του HTC One, είναι ότι στην περίπτωση του HTC One mini δεν υπάρχει υποβοήθηση από οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Φυσικά, η λειτουργία HTC Zoe δίνει το παρόν και στο HTC One mini, μαζί με όλα σχεδόν τα πλεονεκτήματα του UI της κάμερας που είχαμε συναντήσει στο HTC One. Επισης υπάρχει LED flash, με πέντε έξυπνα modes (Smart Flash). Όσο αφορά στον ήχο, και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε Beats Audio αλλά και στερεοφωνικό ήχο, που προέρχεται από δύο ηχεία στην πρόσοψη, παρόμοια με αυτά του HTC One (BoomSound).

    htc one mini2

    Το HTC One mini  βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2 (Jelly Bean) και βεβαίως είναι εξοπλισμένο με την τελευταία έκδοση του UI της HTCSense 5 που περιλαμβάνει το BlinkFeed. Όσο αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, είναι συμβατό με 4G LTE δίκτυα, διαθέτει Bluetooth 4.0 μεaptX, WiFi a/b/g/n, DLNA, GPS με υποστήριξη A-GPS/ Glonass. Οι διαστάσεις του είναι 132 x 63,2 x 9,25 χιλιοστά και ζυγίζει 122 γραμμάρια ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1800mAh (13,2 ώρες χρόνος ομιλίας 3G και 692 ώρες αναμονή 3G).

    Φυσικά, χαρακτηρίζεται από αλουμινένια κατασκευή, όπως και η ναυαρχίδα της εταιρείας, HTC One και αυτό λογικά, θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που θα το δώσουν ώθηση, για μία επιτυχημένη πορεία στην αγορά. Θα κυκλοφορήσει σε λευκό/ ασημί (Glacial Silver) και μαύρο (Stealth Black). Η παγκόσμια διαθεσιμότητα του ξεκινάει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles