24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    HTC One Mini 2 θα ονομάζεται το νέο “μικρό” της εταιρείας!

    Μετά την κυκλοφορία του HTC One M8 και φυσικά τα διάφορα “μικρά” που πέφτουν ή θα πέσουν στη μάχη (Xperia Z1 Compact, Galaxy S5 mini, LG G2 Mini κ.λπ.), πολλοί χρήστες αναμένουν τη “σμίκρυνση” της ναυαρχίδας της HTC. Σήμερα μάθαμε και το πως θα λέγεται!

    HTC One Max Mini

    Παρά το ότι δεν είδαμε εν τέλει το “HTC One 2”, αλλά ένα “M8” που διαφοροποιεί το περυσινό από το φετινό μοντέλο, φαίνεται πως ο αύξοντας αριθμός θα χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση του Mini. Σύμφωνα με το @evleaks που συνήθως προσφέρει έγκυρη πληροφόρηση, το επερχόμενο μοντέλο θα ονομάζεται HTC One Mini 2 και παρ’ότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αναμένεται να εμφανιστεί μέσα στο Μάιο. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες το One Mini 2 θα έχει οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 720p, το Snapdragon 400 chipset, 1GB RAM, μια 13άρα κάμερα (και όχι dual camera) και φυσικά το Android 4.4.2 KitKat με το Sense 6.0 UI της HTC.

    Τα παραπάνω λογικά θα επιβεβαιωθούν, αλλά η τιμή της συσκευής θα είναι ίσως ο πιό καθοριστικός παράγοντας για την προοπτική της στην αγορά.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles