11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται νέο HTC One Mini 3 και ο διάδοχος του One Max!

    Η αποστολή μας από το MWC επέστρεψε αλλά η πληροφόρηση που σας προσφέρουμε δεν έχει τέλος! Και αφορά το μελλοντικό One Mini 3!

    HTC Petra Smartwatch

    Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Digital Life από τη Βαρκελώνη, η HTC πρόκειται να κυκλοφορήσει και τρίτη “mini” έκδοση της ναυαρχίδας της μέσα στο 2015, αλλά είναι άγνωστο αν αυτό θα ονομάζεται One Mini 3 ή διαφορετικά. Φυσικά θα δανείζεται αρκετά χαρακτηριστικά από το νέο HTC One M9 και μένει να δούμε ποιά θα είναι τα ακριβή τεχνικά του χαρακτηριστικά αλλά και το πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς.

    HTC-One-M9-renders (4)

    Επιπλέον η HTC επιβεβαίωσε πως εργάζεται πάνω σε μια νέα συσκευή με μεγάλη οθόνη καθώς το One M9 καλύπτει την κατηγορία των 5 ιντσών, αλλά μετά το ήδη παλιό One Max, το εύρος 5,5-6 ιντσών έχει μείνει χωρίς κάποιο high-end μοντέλο. Πιθανότατα δε θα ονομάζεται One Max 2 και θα έχει οθόνη 5,7-6,2 ιντσών, μοιραζόμενο πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά με το One M9. Ωστόσο μάλλον πρέπει να το περιμένουμε μετά το καλοκαίρι.

    Τέλος, όπως όλα δείχνουν, δε θα δούμε κάποιο διάδοχο του HTC Mini+, του remote controller που είχε κυκλοφορήσει η εταιρεία σαν αξεσουάρ του One Max. Εν αναμονή λοιπόν!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles