17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Επίσημο το HTC One mini!

    Από ώρα, σε ώρα περιμέναμε την ανακοίνωση, και το HTC One mini επιτέλους είναι γεγονός. Αν και έως σήμερα, γνωρίζαμε σχεδόν τα πάντα για το “μικρό-μεγάλο” της HTC, και είχαμε δει άπειρες φωτογραφίες από διαρροές, επιτέλους η Ταϊβανέζικη εταιρεία το ανακοίνωσε επίσημα.

    Το HTC One mini ενσωματώνει οθόνη SuperLCD 2 ανάλυσης 720 x 1280 pixels με διαγώνιο 4,3 ιντσών (342ppi), η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3.

    htc one mini 1

    Όπως είχε διαρρεύσει, βασίζεται στο νέο, διπύρηνο SoC της Qualcomm, Snapdragon 400 με δύο πυρήνες Krait 300 συχνότητας λειτουργίας 1,4GHz και Adreno 305 γραφικά, το οποίο συνοδεύεται από 1GB RAM.

    Ο αποθηκευτικός χώρος έχει μέγεθος 16GB και δεν υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης με την χρήση μνήμης microSD. Στην πρόσοψη είναι εξοπλισμένο με κάμερα η οποία βασίζεται σε αισθητήρα BSI ανάλυσης 1.6MPixel ικανή να τραβήξει video ανάλυσης 720p.

    htc one mini 2

    Στην “πλάτη” του εξοπλίζεται με την γνωστή UltraPixel κάμερα του HTC One (BSI αισθητήρας 1/3″ και επεξεργαστής εικόνας HTC ImageChip 2), με την βοήθεια της οποίας οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και video – έως 1080p – χρησιμοποιώντας HDR.

    Η μόνη διαφορά με την κάμερα του HTC One, είναι ότι στην περίπτωση του HTC One mini δεν υπάρχει υποβοήθηση από οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Φυσικά, η λειτουργία HTC Zoe δίνει το παρόν και στο HTC One mini, μαζί με όλα σχεδόν τα καλούδια του UI της κάμερας που είχαμε συναντήσει στο HTC One. Να αναφέρουμε ότι υπάρχει LED flash, με πέντε έξυπνα modes (Smart Flash). Όσο αφορά στον ήχο, και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε Beats Audio αλλά και στερεοφωνικό ήχο, που προέρχεται από δύο ηχεία στην πρόσοψη, παρόμοια με αυτά του HTC One (BoomSound).

    htc one mini 3

    Βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2 (Jelly Bean) και βεβαίως είναι εξοπλισμένο με την τελευταία έκδοση του UI της HTC, Sense 5 που περιλαμβάνει το BlinkFeed. Όσο αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, είναι συμβατό με 4G LTE δίκτυα, διαθέτει Bluetooth 4.0 με aptX, WiFi a/b/g/n, DLNA, GPS με υποστήριξη A-GPS/ Glonass. Οι διαστάσεις του είναι 132 x 63,2 x 9,25 χιλιοστά και ζυγίζει 122 γραμμάρια ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1800mAh (13,2 ώρες χρόνος ομιλίας 3G και 692 ώρες αναμονή 3G).

    Φυσικά, χαρακτηρίζεται από αλουμινένια κατασκευή, όπως και η ναυαρχίδα της εταιρείας, HTC One και αυτό λογικά, θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που θα το δώσουν ώθηση, για μία επιτυχημένη πορεία στην αγορά. Θα κυκλοφορήσει σε λευκό/ ασημί (Glacial Silver) και μαύρο (Stealth Black) με κόστος €449 σε επιλεγμένες αγορές από τον Αύγουστο. Η παγκόσμια διαθεσιμότητα του ξεκινάει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles