16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο αντικαταστάτης του HTC One θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους

    Στο παρασκήνιο μίας νομικής μάχης μεταξύ HTC και Nokia μαθαίνουμε ότι η πρώτη ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του One στις αρχές του επόμενου έτους. Το νέο “HTC One” αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Φεβρουάριο ή Μάρτιο, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δικαστής Richard Arnold με βάση αποδεικτικά στοιχεία που παρείχε η Nokia στην υπόθεση. Το γεγονός, μάλιστα, ότι η HTC δεν αμφισβήτησε το εν λόγω χρονοδιάγραμμα, προσδίδει περαιτέρω αξιοπιστία στην εκτίμηση αυτή.

    HTC-ONE

    Ο δικαστής έκρινε ότι η ταϊβανέζικη εταιρεία μπορεί να συνεχίσει να πουλάει το HTC One στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρά το γεγονός ότι το smarphone αυτό -όπως και το One Mini της ίδιας εταιρείας- παραβιάζουν ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέχει η Nokia από το 1998. Ρόλο στην απόφασή του διαδραμάτισε το ότι ενδεχόμενη απαγόρευση των πωλήσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου θα ήταν καταστροφική για την ταϊβανέζικη εταιρεία, λίγο καιρό μάλιστα πριν αυτή, όπως αναφέρει ο δικαστής Arnold, κυκλοφορήσει τη νέα της ναυαρχίδα.

    Κι ενώ με αυτή την ευκαιρία μαθαίνουμε περισσότερα για το πότε θα κυκλοφορήσει ο αντικαταστάτης του HTC One, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο δικαστής, δε γνωμοδότησε με τον ίδιο τρόπο και για το HTC One Mini, για το οποίο συμφώνησε να εκδοθεί απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, εκτός και αν γίνει αποδεκτή σχετική προσφυγή της HTC. Αυτό έγινε γιατί πρόκειται για πρόσφατη κυκλοφορία της ταϊβανέζικης εταιρείας, σε μία εποχή που ήδη γνώριζε ότι είχε να αντιμετωπίσει ζήτημα παραβίασης διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles