16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Mε Ultrapixel camera θα κυκλοφορήσει το νέο HTC One (M7)

    Tην ερχόμενη εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα την Tρίτη, 19 Φεβρουαρίου, η HTC θα παρουσιάσει στον κόσμο το One, την ναυαρχίδα της που ήταν γνωστή έως πριν λίγες μέρες με την κωδική ονομασία M7. Διέρρευσε ωστόσο, ότι η εμπορική της ονομασία θα είναι απλώς, HTC One. Oι τελευταίες πληροφορίες για την συσκευή, κάνουν λόγο για ένα smartphone που θα είναι σημαντικά βελτιωμένο σε δύο τομείς πέρα από τους προφανείς (οθόνη Full HD/ 1080p, quad-core Snapdragon CPU, 2GB μνήμης, 4G/LTE κ.α).

    Aναφερόμαστε στον τομέα της απόδοσης του ήχου, καθώς και στον τομέα της κάμερας. Για την τελευταία μάλιστα λέγεται ότι η HTC κάνει χρήση της τεχνολογίας Ultrapixel, που απαρτίζεται από τρείς ξεχωριστούς αισθητήρες των 4.3 Megapixels (three layer sensor) ο καθένας, που θα μπορούν να αποδώσουν εικόνα ανάλυσης 4.3 MPixel χωρίς την χρήση της τεχνικής interpolation!

    Tα δεδομένα EXIF μίας φωτογραφίας που ανέβηκε στο Flickr επιβεβαιώνει ότι η τελική ονομασία της συσκευής είναι HTC One. Eπίσης, η ανάλυση της φωτογραφίας είναι 1158 x 2048 pixels, αλλά αποκλείεται να είναι η μεγαλύτερης ανάλυσης φωτογραφία που μπορεί να τραβήξει η ναυαρχίδα της εταιρείας με την οπίσθια κάμερα των 13 Megapixels.

    Πηγή: GSM Arena

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles