22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το HTC One X+ με Android Jelly Bean. Πιο Plus δεν γίνεται

    Η HTC ανακοίνωσε σήμερα τον τρόπο που ένα από τα καλύτερα Android smartphones μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Ακολουθώντας την φιλοσοφία του plus σε όλα, ανακοινώνει την άμεση κυκλοφορία του HTC One X+, της Android Jelly Bean συσκευής που έρχεται να πάρει την θέση της ναυαρχίδας από το One X.

    Το One X+ είναι plus σε «σχεδόν» όλα του. Μπορεί να κρατάει το ίδιο μέγεθος, αλλά! Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Nvidia Tegra 3 είναι χρονισμένος στα 1.7 GHz, ο διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης έχει ανέβει στα 64 GB και η μπαταρία των 2100 mAh, εξασφαλίζει 6 ώρες περισσότερο χρόνο ομιλίας από το One X.

    To HTC One X+ θα κυκλοφορήσει με Android Jelly Bean, αλλά και με το νέο, αναβαθμισμένο UI της εταιρείας, το Sense 4+. Στα “έξυπνα» plus της συσκευής, βλέποντας τα χαρακτηριστικά της, είναι η ενσωμάτωση ενός ενισχυτή στο ηχείο του τηλεφώνου (όχι στα ακουστικά), αλλά και το γεγονός ότι η πρόσθια κάμερα αναβαθμίζεται στα 1.6MP. Η καλύτερη πρόσθια κάμερα, αλλά και η δυνατότητα επεξεργασίας των φωτογραφιών από αυτή, ίσως σημαίνει ότι αλλάζει η εποχή των self portraits στα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία βλέπουμε τις περισσότερες φορές στην εικόνα τις συσκευές με τις οποίες τραβάνε τις φωτογραφίες τους οι wannabe social butterflies.

    Στο ανανεωμένο Sense 4+ μπορείτε να προσθέσετε το γεγονός ότι η Συλλογή των φωτογραφιών σας πια θα λειτουργεί σαν ένα hub για όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και διαχειρίζονται φωτογραφίες, με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί η Μουσική για το Sense 4. Επίσης, η HTC μας ενημερώνει ότι με το ανανεωμένο Sense, αν το τηλέφωνό σας κλειδώσει ενώ έχετε ανοιχτή την κάμερα, πατώντας το power button, δεν θα σας πάει στην οθόνη ξεκλειδώματος, αλλά κατευθείαν στην κάμερα.

    Το HTC One X+ ακολουθεί την λογική του Henry Ford: «Μπορείτε να διαλέξετε ότι χρώμα θέλετε, αρκεί να είναι μαύρο». Θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα σε Ευρώπη και κάποιες Ασιατικές χώρες και για να καλύψουμε τις ανησυχίες σας, θα κυκλοφορήσει non LTE έκδοση.

    Πότε ακριβώς θα το δούμε στην Ελλάδα και τι τιμή θα έχει, δεν μπορούμε να σας το πούμε με ασφάλεια. Ακόμα. Μπορούμε να σας πούμε πάντως, ότι η HTC στην ανακοίνωσή της, «υποσχέθηκε» την αναβάθμιση των HTC One S και One X στο Sense 4+ μέσα στον μήνα που έρχεται, αλλά και ότι τα One X και One S, θα λάβουν την αναβάθμιση του λειτουργικού τους σε Jelly Bean, μετά την κυκλοφορία του X+ και σταδιακά, μέχρι το τέλος του χρόνου.

    Πηγή: HTC, The Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles