20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    HTC Party για το ΗTC Sensation XE με Beats Audio @Villa Mercedes

    Η HTC γιόρτασε την περασμένη Πέμπτη την συνεργασία της με την Beats™ Electronics LLC και τη κυκλοφορία του HTC Sensation™ ΧΕ με Beats Audio™, με μια λαμπερή μουσική εκδήλωση στο Villa Mercedes. Η μουσική, όπως ήταν αναμενόμενο, είχε την τιμητική της: ο θρυλικός Dj του Los Angeles Ralph Mayerz επισκέφτηκε την Αθήνα για να ξεσηκώσει το κοινό στο Villa Mercedes, που συγκεντρώθηκε σε αυτή τη λαμπερή γιορτή.

    Πολλές και οι διασημότητες που τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή για την συνεργασία της HTC με την  Beats by Dr. Dre και απόλαυσαν τη μοναδική αυτή βραδιά. Μεταξύ τους ήταν οι Mi-Ro, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αλέξανδρος Παρθένης, Γιώργος Σπαλιάρας, Ντέμης Νικολαΐδης, Σωτήρης Νίνης, Γιώργος Καραγκούνης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Δημήτρης Λαγιόπουλος, Γιώργος Σατσίδης και πολλοί άλλοι.

    Οι προσκεκλημένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να χρησιμοποιήσουν το HTC Sensation XE με Beats Audio. Το κομψότατο αυτό κινητό, προσφέρει στον χρήστη μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της HTC να θέτει τους καταναλωτές στο κέντρο των κινητών τους κόσμων. Επιπλέον, οι επιδόσεις του HTC Sensation XE με Beats Audio και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του έχουν ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με την προσθήκη ενός απίστευτα γρήγορου διπύρηνου επεξεργαστή 1,5GHz και της μπαταρίας εκτεταμένης διάρκειας που σου επιτρέπει να ακούς, να βλέπεις, να μιλάς και να σερφάρεις ακόμα περισσότερες ώρες.

    Η προτεινόμενη λιανική τιμή διάθεσης του HTC Sensation XE με Beats Audio ανέρχεται στα 599€.

    Ακουστικά Beats

    Το HTC Sensation XE με Beats Audio διατίθεται επίσης με κάρτα microSD (χωρητικότητας 16GB), για την αποθήκευση χιλιάδων τραγουδιών. Τα αποκλειστικά ακουστικά Beats by Dr. Dre συνοδεύονται από τηλεχειριστήριο που επιτρέπει στον χρήστη να σταματά, να παίζει ή να παρακάμπτει κομμάτια και να απαντά ή να τερματίζει κλήσεις, όταν το κινητό είναι στην τσέπη του.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles