13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    HTC: “Rio”, “Accord” & “Zenith” τα τρία πρώτα Windows Phone 8 κινητά της

    Η χθεσινή μέρα ήταν, αναμφίβολα, αφιερωμένη στα Windows Phone 8 και τη Microsoft. Ένας από τους τέσσερις κατασκευαστές, όμως, που θα κυκλοφορήσουν Windows Phone 8 μοντέλα μέσα στους επόμενους μήνες, η HTC φαίνεται ότι ετοιμάζει τα σχετικά smartphones της και ήδη έχουμε γι’ αυτά τις πρώτες διαρροές.

    Ξεκινώντας από το φθηνότερο, έχουμε ένα smartphone με την κωδική ονομασία “Rio”, το οποίο διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8227 με 512MB μνήμης, οθόνη 4 ιντσών WVGA, κάμερα 5MPixels με 720p video capture, καθώς και υποστήριξη 14.4Mbps HSPA.

    Έπειτα, συναντάμε το “Accord”, μία συσκευή με διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM8260A και 1GB μνήμη RAM, οθόνη 4,3 ιντσών Super LCD 2, κάμερα 8MPixels με δυνατότητα capture video στα 1080p, καθώς και υποστήριξη 42Mbps HSPA+ αλλά και NFC.

    Όσο για το βαρύ “χαρτί” της Windows 8 σειράς της HTC, είναι γνωστό με την κωδική ονομασία “Zenith” και διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, οθόνη 4,7 ιντσών Super LCD 2 με ανάλυση 720p, τον ίδιο αισθητήρα 8MPixels που έχει το “Accord”, καθώς και υποστήριξη 42Mbps HSPA+.

    Και οι τρεις συσκευές υπολογίζεται να κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά, με τα “Rio” και “Accord” να αναμένονται τον Οκτώβριο και το “Zenith” μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους, με την ακρίβεια των ημερομηνιών όμως να εξαρτάται από μία ποικιλία παραγόντων, πολλοί από τους οποίους, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, δεν ελέγχονται από την ίδια την HTC.

    Σε κάθε περίπτωση, και με δεδομένο ότι τα Windows Phone 8 φαίνονται άκρως υποσχόμενα, ειδικά το “Zenith” φαίνεται να είναι μία από τις νέες “ναυαρχίδες” της αγοράς που θα μας απασχολήσουν από το φθινόπωρο.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles