19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    HTC U11. Είναι το κορυφαίο smartphone της αγοράς στον τομέα της κάμερας, σύμφωνα με το DxOMark

    Νωρίτερα σήμερα, η HTC ανακοίνωσε τη νέα της ναυαρχίδα για το 2017, για την οποία σας γράψαμε αναλυτικά σ’ αυτό το θέμα. Αξιοσημείωτο πάντως ότι έχουμε ήδη τις πρώτες αναφορές για την κάμερα του HTC U11 που “ανακηρύσσεται”, σύμφωνα με το DxOMark, κορυφαία της αγοράς αφήνοντας πίσω κάθε ανταγωνισμό.

    htc u11 dxomark

    Σύμφωνα με την ανάλυση του DxOMark, το HTC U11 πετυχαίνει σκορ 90 πόντους, ξεπερνώντας συσκευές που διακρίνονται στον τομέα της κάμερας, όπως τα Google Pixel, Samsung Galaxy S8 και άλλα. Το review “αποθεώνει” τα πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου της συσκευής, όπως επίσης και το ιδιαίτερα γρήγορο auto-focus. Επιπλέον, την πολύ καλή της απόδοση σε μία ποικιλία από συνθήκες λήψης, καθιστώντας την κάμερα ιδανικά για τις περισσότερες περιπτώσεις. Οι φωτογραφίες της συσκευής έχουν “ευχάριστο” look με καλή χρωματική απόδοση, ενώ οι εξωτερικές λήψεις είναι φωτεινές με καλή λεπτομέρεια και πολύ χαμηλό θόρυβο. Επιπλέον, πολύ αποτελεσματική είναι και η λειτουργία οπτικής σταθεροποίησης, που ωστόσο κάποιες φορές αφήνει κάποιες μικρές ενδείξεις κουνήματος.

    Δείτε εδώ αναλυτικά το Review του DxOMark

    Έως τώρα, το πιο ισχυρό smartphone της αγοράς στον τομέα της κάμερας από αυτά που έχει “μετρήσει” το DxOMark ήταν το Pixel της Google.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles