25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    HUAWEI 5G CPE Pro. Νέα εποχή στην οικιακή συνδεσιμότητα

    Οι υπέρμετρα υψηλές ταχύτητες broadband και τα χαρακτηριστικά Dual-Link στη συνδεσιμότητα ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη.

    HUAWEI 5G CPE Pro

    Το βασικό χαρακτηριστικό του HUAWEI 5G CPE Pro είναι το chipset Balong 5000 που συναντάμε και στο foldable HUAWEI Mate X και αγγίζει την ταχύτητα των 4.6Gbps σε μπάντα Sub6GHz, ενώ η πραγματική ταχύτητα στα εμπορικά δίκτυα φτάνει τα 3.2Gbps. Όπως και στο HUAWEI Mate X, έτσι κι εδώ, το HUAWEI 5G CPE Pro υποστηρίζει τα δίκτυα 4G και 5G με σκοπό τη βέλτιστη σύνδεση και την καλύτερη μεταφορά δεδομένων.

    Η ταχύτητα σύνδεσης 5G του HUAWEI 5G CPE Pro αυξάνεται κατά 60% και όπως παρουσιάστηκε και στο MWC 2019, ένα HD βίντεο 1GB, μπορεί να κατέβει (download) σε μόλις 3 δευτερόλεπτα, δηλαδή 21 φορές πιο γρήγορα σε σύγκριση με το δίκτυο 4G.

    Εφοδιασμένο με διπλές ψύκτρες και μια οπή σε ρόλο «καμινάδας» στη βάση, το HUAWEI 5G CPE έχει βελτιωμένη ψύξη του κατά 30%.

    Το HUAWEI 5G CPE Pro υποστηρίζει το πρωτόκολλο HUAWEI HiLink, μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα έξυπνης διασύνδεσης μεταξύ όλων των έξυπνων συσκευών. Μέσα από το HUAWEI HiLink, όλοι μπορούν να απολαύσουν ταχύτητες 5G με μόνο ένα κλικ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles