19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Ascend D2: 5 ίντσες, 1080p, τετραπύρηνος επεξεργαστής και απίστευτα ανθεκτικό

    Είναι η χρονιά τους. Μιλάμε για τα 5ιντσα τηλέφωνα φυσικά, αλλά και για την ίδια την Huawei. Μία Κινέζικη εταιρεία που προσπαθεί να μπει με θάρρος στην Αμερικανική και παγκόσμια αγορά, παρά το εχθρικό κλίμα.

    Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της εταιρείας κατά την διάρκεια της CES, (και παρά τον εντυπωσιασμό από το Ascend Mate), η Huawei παρουσιάζει τη νέα ναυαρχίδα της, για την οποία γνωρίζαμε εδώ και καιρό. Μιλάμε για το Ascend D2, ένα smartphone που έχει να καυχηθεί για πολλά: Την ανάλυση 1920 x 1080 pixels (441ppi) , τον τετραπύρηνο Κ3V επεξεργαστή, χρονισμένο στα 1,5 GHz, τα 13 Megapixels κάμερα.

    Τα 9.9 χιλιοστά του πάχους του, δεν «φαίνονται» και τόσο, λόγω της μεγάλης διαγωνίου της οθόνης που «γεμίζει» το χέρι. Μέσα σε αυτό το πάχος, χωράει μία μπαταρία 3000 mAh και η Huawei υπόσχεται αυτονομία δύο ημερών (!!!)

    Το τηλέφωνο αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως «die hard” συσκευή, παρά το γεγονός ότι οι θύρες του δεν είναι προστατευμένες. Η οθόνη προστατεύεται από σταγόνες νερού και σκόνη, ενώ ο κος Richard Yu, κατά την διάρκεια της παρουσίασης, δεν δίστασε να ρίξει στη συσκευή μία κανάτα νερό, αλλά και να την πετάξει στο πάτωμα… Έτσι απλά.

    Μιλάμε επισήμως για τη νέα ναυαρχίδα της Huawei και περιμένουμε ακόμα λεπτομέρειες για την τιμή της, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις περισσότερες χώρες του κόσμου τον Μάρτιο (Κίνα και Ιαπωνία θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο).

    Πηγή: Android Central

    Φώτο: The Verge

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles