18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δες εδώ: αποκλειστικές φωτογραφίες του Huawei Ascend D2

    To 2013 είναι η χρονιά των 5ιντσων smartphones με την 1080p ανάλυση. Το ξέρουμε. Ένα από τα κορυφαία που απασχολούν την επικαιρότητα ήδη από την επίσημη πρώτη του στη CES 2013, είναι το Ascend D2 της Huawei. Όταν μάθαμε γι αυτό, σκεφτήκαμε: Χμ… ενδιαφέρον. Όταν είδαμε κάποια hands-on από αμερικανικά websites, είπαμε: χμ… ακόμα πιο ενδιαφέρον.

    Σήμερα, στα πλαίσια του συνεδρίου InfoCom Mobiles & Apps, στο Divani Caravel, στην Αθήνα, είδαμε την συσκευή, την πιάσαμε στα χέρια μας και είπαμε: wow!

    Είναι ένα 5ιντσο που μπορεί να ισχυριστεί ότι διαθέτει τον εντυπωσιακό αριθμό pixels per inch (441), τον τετραπύρηνο επεξεργαστή KV3 που κάνει το κινητό να ανταποκρίνεται απίθανα, και μέσα στο πάχος των 9.9 χιλιοστών, χωράει μία μπαταρία των 3000 mAh που εξασφαλίζει αυτονομία.

    Το λίγο που «παίξαμε» μαζί του, μας άφησε καλή αίσθηση. Πρώτα απ’ όλα μας έλυσε την απορία για το πώς μπορεί κανείς να «χειριστεί» ένα 5ιντσο τηλέφωνο. Ξεχάστε την χρήση του ενός μόνο χεριού, εκτός αν έχετε ύψος 2,20m και παίζετε μπάσκετ. Θα χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια για να πάρετε τηλέφωνο, να κάνετε browsing ή να αναζητήσετε εφαρμογές.

    Όλα τα παραπάνω θα τα κάνετε ευχάριστα αφού ο 4πύρηνος επεξεργαστής στα 1,5 GHz κάνει την δουλειά… εύκολη και η οθόνη, εκτός των εξαιρετικών χρωμάτων έχει και εκπληκτική ανταπόκριση.

    Δεν είχαμε την ευχέρεια να «τρέξουμε» benchmarks και να πραγματοποιήσουμε κλήσεις στη συσκευή που είχαμε για λίγα λεπτά στα χέρια μας. Είχαμε όμως την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το κατέβασμα των σελίδων στο browser με σύνδεση σε Wi-Fi και ήταν εκπληκτικά γρήγορο,  απολαύσαμε την λήψη φωτογραφιών από την κάμερα των 13 MP και παρακολουθήσαμε την μετάβαση στις εφαρμογές και την χρήση τους με ευχαρίστηση.

    Θα το δούμε σύντομα; Ένα πιο extended look στη συσκευή, θα κάνει σίγουρα ο Γιώργος Ιωσηφίδης στη Βαρκελώνη, κατά τη διάρκεια του MWC. Ίσως κατορθώσουμε μέχρι τότε να εξασφαλίσουμε μία συσκευή για να την υποβάλλουμε στη βάσανο του Γιώργου, όταν κάνει hands-on τις συσκευές. Στα καταστήματα της Ελλάδας θα το δούμε σίγουρα, σύντομα, εφόσον ο Μάρτιος, δεν είναι μακριά.

    Ευχαριστούμε τον Παντελή Μαρλαγκούτσο για την… φωτογράφηση.

    UPDATE: Ο Πέτρος Κηπουρόπουλος είδε χθες το Huawei Ascend D2 στο Info-com Apps και ετοίμασε ένα preview video. Δείτε το!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles