14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Huawei θα βάλει στο χέρι σου ένα smartphone 6,1 ιντσών. Το Ascend Mate

    Mate σημαίνει φιλαράκος. Ή ζευγάρωμα. Αλλά ένα Android smartphone με διαγώνιο οθόνης στις 6,1 ίντσες, δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί με υποκοριστικά. Ίσως στο «ζευγάρωμα» τα πάει καλύτερα καθώς εκεί, το μέγεθος, μερικές φορές μετράει.

    Το Huawei Ascend Mate εμφανίστηκε σε κατάστημα στην πόλη Guangzhou, στην Κίνα και το παρουσίασε ο Richard Yu, γιατί προφανώς δεν ήθελε να περιμένει μέχρι την CES τις επόμενες μέρες. Το τεράστιο smartphone διαθέτει οθόνη LTPS, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,8 GHz, μπαταρία στα 4000 mAh, πάχος 9,9 χιλιοστά και τιμή περί τα 480 δολάρια.

    Θα χωράει στο χέρι σας; Εξαρτάται από το μέγεθος του χεριού σας. Αν είστε άντρας και έχετε μεγάλη απόσταση από την άκρη του αντίχειρα έως το μικρό δάκτυλο, θα χωρέσει και θα διασφαλίσετε και αρκετές κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο (ξέρετε για τον αστικό μύθο που σχετίζει το άνοιγμα του χεριού με άλλες… περιοχές του σώματος). Αν είστε γυναίκα, μάλλον θα χρειαστεί να χρησιμοποιείτε hands free για να μιλάτε, εκτός αν το χρησιμοποιείτε και σαν σουβέρ για να βάζετε πάνω τον καφέ σας. Περισσότερα όμως, για το τεραστιότατο Huawei Ascend Mate, σε λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια της CES.

    Πηγή: Engadget

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles