15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο το Huawei Ascend P7!

    Η νέα high-end πρόταση των Κινέζων της Huawei είναι επίσημη, ακούει στο όνομα “Ascend P7” και είναι σημαντικά ανανεωμένη σε σχέση με το P6!

    huawei-ascend-p7

    Με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p και αρκετά χαρακτηριστικά, είναι σχεδόν θαύμα που η συσκευή ζυγίζει μόλις 124 γραμμάρια και έχει πάχος 6,5 χιλιοστά. Σχεδιαστικά θυμίζει λίγο…Xperia, με στρογγυλό power-lock πλήκτρο στη δεξιά μεριά, και “τετράγωνη”, γυάλινη κατασκευή με Gorilla Glass 3 μπρός και πίσω, αν και φυσικά δεν είναι αδιάβροχο όπως οι συσκευές της Sony. Από πλευράς hardware διαθέτει ένα τετραπύρηνο HiSilicon Krin 910T chipset στο 1,8GHz με Cortex-A9 πυρήνες, 2GB RAM και το Mali 450 GPU, ενώ όπως αναμενόταν θα “τρέχει” Android 4.4. KitKat, με εμφανείς και τις “πινελιές” της Huawei στο interface.

    Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης είναι 16GB και επεκτείνεται μέσω microSD, ενώ από πλευράς συνδεσιμότητας το Ascend P7 διαθέτει Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, microUSB 2.0 και NFC αλλά και FM radio. H κύρια κάμερά του έχει ανάλυση 13 MPixels με HDR και κάνει λήψη video 1080p στα 30FPS, ενώ βάρος έχει δωθεί και στην εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα BSI 8 MPixels (!) και ειδικές λειτουργίες για τη λήψη εντυπωσιακών (και πανοραμικών) selfies! Τέλος, η μπαταρία των 2.500mAh θα το διατηρεί σε αναμονή για 400+ ώρες ή σε χρήση (ομιλία) για 14 ώρες, αν και θα αργεί κάπως να επαναφορτιστεί (3,5 ώρες).

    ascend p7

    Το Huawei Ascend P7 θα διατίθεται εντός του Μαϊου στις περισσότερες χώρες με τιμή €449. Σύντομα θα το δείτε και σε hands-on review στο Digital Life!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles