15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Ascend P7 αποκλειστικά για τους fans της Arsenal!

    H Huawei κυκλοφόρησε μία νέα αποκλειστική έκδοση του Ascend P7, η οποία αφορά τους φανατικούς φίλους της Arsenal! Το Huawei Ascend P7 Arsenal Edition είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει την προσοχή όλων των fans των κανονιέρηδων, καθώς διαθέτει εντυπωμένο το χαρακτηριστικό έμβλημα του αγγλικού συλλόγου στο πίσω τμήμα του κινητού τηλεφώνου, χαρίζοντας έτσι ένα μοναδικό look στη συσκευή!

    Huawei-Ascend-P7-Arsenal-Edition
    Ωστόσο, το παραπάνω δεν θα είναι η μοναδική έκπληξη που θα περιμένει τους φίλους τους γνωστού αγγλικού συλλόγου, καθώς η Huawei σχεδίασε επίσης μία σειρά από themes για τους fans της Arsenal, με τη συσκευή να προσφέρει δεκάδες wallpapers της ποδοσφαιρικής ομάδας της Arsenal και φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις των σταδίων Highbury και Emirates. Επίσης, η Arsenal edition του Ascend P7 θα έρχεται με το FIFA 14 προεγκατεστημένο, έτσι ώστε οι ποδοσφαιρόφιλοι fans να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με την mobile version του αγαπημένου παιχνιδιού της EA Sports. Σε επίπεδο τεχνικών προδιαγραφών το Ascend P7 Arsenal Edition δεν έχει καμία διαφορά από το basic μοντέλο της Huawei (το hands-on review της συσκευής μπορείτε να το βρείτε εδώ), καθώς διαθέτει Full HD οθόνη 5 ιντσών (με ανάλυση 1920×1080 pixels), μνήμη 2GB RAM, αισθητήρα κύριας κάμερας με 13MP και 8MP εμπρόσθιας κάμερας και αποθηκευτικό χώρο στα 16GB (ο οποίος επεκτείνεται έως και 64GB).

    Η νέα αυτή αποκλειστική έκδοση του Huawei Ascend P7 εντάσσεται στο πλαίσιο μίας πολύ σημαντικής συμφωνίας που έχει υπογράψει ο αγγλικός σύλλογος με την γνωστή κινεζική εταιρεία.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles