18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημη κυκλοφορία του Huawei Ascend P7 στην Ελλάδα

    Σε μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που κυριαρχούσε το «7» γιορτάστηκε η κυκλοφορία του νέου 4G smartphone της Huawei, Ascend P7, με την παρουσία πολλών καλεσμένων και του Τύπου.

    Huawei Ascend P7 mini 3

    Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του κο. Wang Yanmin, Προέδρου του Consumer Business για Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και Σκανδιναβία, o οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους και παρουσίασε το νέο Ascend P7, περιγράφοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, που συνδυάζει επιτυχώς επιρροές από τη Δύση και λεπτομέρειες από την Ανατολή, έχοντας ως έμπνευση “την καθαρότητα αλλά και την απλότητα μιας σταγόνας νερού.”

    ASCEND P7 LAUNCHING PARTY 1

    Ο κ. Wang Yanmin, Πρόεδρος του Consumer Business για Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη και Σκανδιναβία, η κ. Νατάσα Καραμπουρνιώτη, Marketing & Sales Manager της Huawei Technologies Α.Ε. και ο κ. Jeffrey Zhou, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Technologies Α.Ε.

    Μεταξύ άλλων ο κος Wang Yanmin δήλωσε «Η Huawei είναι η 3η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο σε πωλήσεις smartphones. Στην Ελλάδα έχουμε ισχυρή παρουσία, καθώς συνεργαζόμαστε με όλους τους παρόχους και το open market. Οι καταναλωτές έχουν εύκολη πρόσβαση σε όλη την γκάμα προϊόντων μας» ενώ συμπλήρωσε «Μέχρι τώρα έχουν πουληθεί περισσότερα από 1.000.000 P7 σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα στους καταναλωτές μας, προκαλώντας και ξεπερνώντας συνεχώς τα όρια μας».

    Διαβάστε το πλήρες video review του Huawei Ascend P7 στο Digital Life!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles