13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Color Band A1 & P9 lite. Ένα ξεχωριστό ζευγάρι!

    Ένα ξεχωριστό ζευγάρι, δύο συσκευές που η Huawei έχει παντρέψει και θα αποτελέσουν ιδανική επιλογή στην άθληση και την καθημερινή σας άσκηση: To super mid-ranger P9 lite που αναδείχθηκε το best seller κινητό για τον μήνα Ιούλιο στην Ελλάδα και το Color Band A1 πλέον προσφέρονται σε ένα εξαιρετικά συμφέρον πακέτο προσφοράς: αγοράζοντας το πρώτο παίρνετε δώρο το δεύτερο.

    huawei-p9-lite-and-a1

    Τo Color Band A1 είναι ένα ιδανικό smartband που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε κάθε σας active δραστηριότητα: στην ποδηλασία, το τρέξιμο και σε άλλες μορφές άθλησης. Μπορεί μάλιστα και αναγνωρίζει αυτόματα κάθε μορφή άθλησης, καταγράφοντας με ακρίβεια τα δεδομένα σας. Επιπλέον, παρακολουθεί τον ύπνο σας και μπορεί να σας δώσει στατιστικά στοιχεία γι’ αυτόν, ενώ διαθέτει και αισθητήρα ακτινών UV ώστε να σας συμβουλεύει πώς να προστατευτείτε από τον ήλιο. Επιπλέον, σας ενημερώνει για κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις. Και όλα αυτά διαθέτοντας μία “δυνατή” μπαταρία με αυτονομία 28 ημέρες, αλλά ταυτόχρονα και αντοχή στο νερό και τη σκόνη σύμφωνα με το πρότυπο IP58 και έχοντας ελαφριά κατασκευή με βάρος μόλις 20 γραμμάρια.

    To Color Band A1 θα συνδεθεί άψογα με το P9 lite καθώς και κάθε άλλο Android ή iOS μοντέλο της αγοράς, ώστε να κάνει τη διαφορά, απογειώνοντας τις fitness δυνατότητές του. 

    Ειδικά με το Huawei P9 lite αποτελεί ιδανικό σύντροφο καθώς συνδυάζεται άψογα με την κορυφαία στην κατηγορία της πρόταση της Huawei. Μία συσκευή με οθόνη 5,2 ιντσών Full HD, οκταπύρηνο Kirin 650, 2GB RAM, 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης, κάμερες 13MP και 8MP, καθώς και μεγάλη μπαταρία 3.000mAh. Διαθέτει ακόμη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, Android 6.0 λειτουργικό με το EMUI 4.1 της Huawei, ενώ εντυπωσιάζει χάρη στον ασύγκριτης ποιότητας ήχο από τα ενσωματωμένα ηχεία ήχου HiSilicon Hi6402 audio DSP. 

    Διαθέτει τέλος ειδική εφαρμογή υγείας όπου μπορείτε να βάλετε στόχους, π.χ. να χάσετε βάρος, να κάψετε ορισμένες θερμίδες ή να καλύψετε μία δεδομένη απόσταση. Με βάση τον προσωπικό σας ΔΜΣ (Δείκτη Μάζας Σώματος) η εφαρμογή σας συμβουλεύει πόσα κιλά πρέπει να χάσετε, ενώ κάνει χρήση και των αισθητήρων του smartphone ώστε να υπολογίσει π.χ. από τον αριθμό των βημάτων σας, πόσες θερμίδες καίτε σε κάθε περίπτωση. 

    Ένα ιδανικό ζευγάρι λοιπόν: Τo P9 lite με το Smart Color Band Α1. Mην ξεχνάτε ότι η προσφορά ισχύει από Σεπτέμβρη και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων! Mε κάθε αγορά του πρώτου, δώρο το δεύτερο. Η προσφορά ισχύει σε επώνυμα καταστήματα λιανικής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles