13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    HUAWEI: Εξελίσσεται και σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών!

    Τι έρχεται στο μυαλό σας όταν ακούσετε το όνομα HUAWEI; Το πιο πιθανό είναι να σκεφτείτε τα smartphones της εταιρείας που έχει καταφέρει να βρεθεί στην 1η θέση της αγοράς. Και είναι λογικό, αλλά με μία δεύτερη σκέψη σίγουρα θα έρθουν στο νου σας πολλά περισσότερα.

    Κι αυτό γιατί η HUAWEI, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα brands των τελευταίων ετών, αποτελεί μία εταιρεία που, πλέον, περιλαμβάνει ένα τεράστιο οικοσύστημα προϊόντων που ολοένα και επεκτείνεται, προσφέροντάς σας κορυφαίες λύσεις. σε ό,τι αναζητάτε στον κόσμο της τεχνολογίας. Ανοίγει μπροστά σας έναν ολοκληρωμένο κόσμο με ευρεία γκάμα συσκευών, όπως smartphones, laptops, tablets, wearables και αξεσουάρ, που διακρίνονται για χαρακτηριστικά, όπως η προηγμένη συνδεσιμότητα και η ευκολία χρήσης. Και όλα αυτά με κεντρική φιλοσοφία της εταιρείας την προτεραιότητα στις ανάγκες του καταναλωτή.

    Σειρά HUAWEI P40: Σταθερή επιλογή κορυφής 

    Για ακόμη μία χρονιά, η HUAWEI εντυπωσίασε κοινό και reviewers με τα μοντέλα της P40 Series. Η εταιρεία, στο κομμάτι της φωτογραφίας, παίζει εξάλλου εδώ και καιρό χωρίς αντίπαλο, κατακτώντας την πρώτη θέση της αγοράς και φέτος (με το P40 Pro) στην κατάταξη του DxOMark, ενώ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η P Series αναγνωρίστηκε από τον παγκόσμιο θεσμό TIPA World Awards για τις πρωτοποριακές φωτογραφικές προδιαγραφές των προϊόντων της.

    Τα νέα κορυφαία μοντέλα της οικογένειας P40 εντυπωσιάζουν και φέτος με τις καινοτομίες της κάμερας. Με τη συνεργασία, για ακόμη μία φορά, της Leica, οι συσκευές διαθέτουν Ultra Vision cameraτετραπλή στην περίπτωση του HUAWEI P40 Pro και τριπλή στο HUAWEI P40.

    Συνδυάζοντας δυναμικές επιδόσεις με σχεδιασμό που θα αγαπήσετε, αποτελούν την απόλυτη επιλογή σας αν αναζητάτε μία πραγματική ναυαρχίδα της αγοράς.

    Επιπρόσθετα, η σειρά περιλαμβάνει δύο ακόμη πιο προσιτά μοντέλα, το HUAWEI P40 Lite E με έξυπνη FullView Punch οθόνη 6,39″ και τριπλό σύστημα κάμερας, καθώς και το HUAWEI P40 Lite με πρωτοποριακή τετραπλή κάμερα και επεξεργαστή Kirin 810 chipset.

    Και μάλιστα φέτος το καλοκαίρι, μπορείτε να τα αποκτήσετε όλες τις P40 series συσκευές, εκμεταλλευόμενοι τις καλοκαιρινές προσφορές της εταιρείας και με επιπλέον προνόμια.

    Στην κορυφή και στα tablets

    H HUAWEI σάς προσφέρει τις κορυφαίες λύσεις της αγοράς και στον τομέα των tablets. Έχοντας την νο1 θέση στις επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών, θα σας κερδίσει και πολλές λύσεις, συμπεριλαμβανομένου του νέου MatePad T8 που μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά.

    Οι προτάσεις της HUAWEI είναι διαθέσιμες σε ποικιλία διαστάσεων οθόνης με τεχνικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ιδανικά για ό,τι επιθυμείτε, gaming, παρακολούθηση Netflix ή και εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά.

    Επιιπρόσθετα, το νέο MatePad Pro αποτελεί μία λύση που φέρνει τεχνολογική επανάσταση καταργώντας τα όρια ανάμεσα σε tablet και laptop.

    Τα ασύρματα ακουστικά της HUAWEI ξεχωρίζουν 

    Τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 3 και FreeBuds 3i αποτελούν εξαιρετικές επιλογές στον τομέα των αξεσουάρ, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό που εφαρμόζει τέλεια στο αυτί, αλλά και τη λειτουργία Active Noise Cancellation που απομονώνει τους εξωτερικούς θορύβους. Επιπλέον, φορτίζουν αυτόματα όταν βρίσκονται μέσα στη θήκη τους, ενώ διατίθενται και αυτά σε προνομιακή τιμή (όπως όλο το οικοσύστημα προϊόντων της HUAWEI) μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της, μέχρι τέλος Αυγούστου.

    Η επιλογή σας και στα smartwatches

    Ta smartwatches της HUAWEI, Watch GT2, GT2e και Band 4 αποτελούν τις επιλογές σας, επιτρέποντας την παρακολούθηση της υγείας σας και την καταγραφή δεκάδων διαφορετικών αγωνισμάτων και μεθόδων φυσικής άσκησης. Είναι αδιάβροχα, έρχονται με μετρητή καρδιακών παλμών, ανιχνευτή των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα και μπαταρία που σας επιτρέπει να πάτε διακοπές αφήνοντας το φορτιστή σπίτι.

    Νέες κατηγορίες προϊόντων, εξαιρετική συνδεσιμότητα

    Η HUAWEI, το τελευταίο διάστημα, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει δυναμική είσοδο σε μία ακόμη αγορά, αυτή των φορητών υπολογιστών. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που διαθέτει στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, έχει δημιουργήσει μία άκρως ανταγωνιστική σειρά από laptops, που μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών έχοντας άπειρα πλεονεκτήματα με ένα από τα πιο σημαντικά να αφορά τις εξαιρετικές δυνατότητεες συνδεσιμότητας. Κι αυτό γιατί δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να πραγματοποιεί συνδέσεις με συμβατές συσκευές με ένα άγγιγμα, να μεταφέρει πανεύκολα αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπει περιεχόμενο του smartphone στον υπολογιστή του κ.ά. Ένα πραγματικό οικοσύστημα, τις δυνατότητες του οποίου μπορείτε να αξιοποιείτε παντού – χωρίς όρια.

    Τα μοντέλα που η HUAWEI έχει φέρει στην αγορά (Matebook D15, Matebook D14 και MateBook 13) έχουν επιτύχει να γίνουν ανάρπαστα σε πωλήσεις ήδη από την περίοδο των προπαραγγελιών τους. Και αυτό το καλοκαίρι βρίσκονται στα καταστήματα σε άκρως ενδιαφέροντα και προνομιακά deals, ώστε να αποτελέσουν τον απόλυτο σύντροφο στις φετινές διακοπές σας, αλλά και προτάσεις που από το φθινόπωρο θα είναι δίπλα σας στη νέα εργασιακή σεζόν και στην απαιτητική καθημερινότητα.

    Υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά

    Η επανάσταση που έχει δημιουργήσει η εταιρεία δε σταματά εδώ ωστόσο. Η πλατφόρμα εφαρμογών της εταιρείας, HUAWEI AppGallery, είναι πλέον ένα από τα τρία μεγαλύτερα app stores στον κόσμο, αποτελώντας την πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση που έχει παρουσιαστεί στην αγορά τα τελευταία δέκα χρόνια. Αποτελεί ένα ανοικτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει ιδιωτικότητα και ασφάλεια, παρέχοντας ταυτόχρονα ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Ένας νέος “κόσμος” που ανοίγεται μπροστά σας και φέρνει με μερικά κλικ στις οθόνες των συσκευών σας όλα αυτά που επιθυμείτε.

    Δεν απουσιάζουν φυσικά περισσότερες υπηρεσίες, όπως το HUAWEI Music, που φέρνει στη διάθεση σας έναν τεράστιο κατάλογο τραγουδιών (πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια και 1,2 εκατομμύρια άλμπουμ από όλο τον πλανήτη) μαζί με ένα μοναδικό πακέτο προηγμένων δυνατοτήτων και λειτουργιών. Η ψυχαγωγία είναι απαραίτητο κομμάτι της ζωής και η HUAWEI έχει φροντίσει για το καλύτερο και σ’ αυτό τον τομέα.

    Ένα οικοσύστημα για όλους

    Το οικοσύστημα της HUAWEI αναπτύσσεται συνεχώς και, πέρα από τα γνωστά και αγαπημένα smartphones, παρέχει πλέον άπειρες ακόμη δυνατότητες σε προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό το καλοκαίρι ανήκει στη HUAWEI που σας καλεί να ανακαλύψετε όλες τις προτάσεις της, που δε θα αφήσουν καμία σας (τεχνολογική) ανάγκη χωρίς να πραγματοποιηθεί. Τα smartphones, τα tablets, τα laptops και τα λοιπά gadgets της εταιρείας θα δώσουν το “παρών” στις διακοπές σας και θα σας προετοιμάσουν για ένα δυναμικό φθινόπωρο γεμάτο φυσικά από περισσότερες τεχνολογικές εκπλήξεις. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles