21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    HUAWEI FreeBuds Lipstick hands-on: Κλέβουν τις εντυπώσεις!

    Σπάνια ένας κατασκευαστής δοκιμάζει κάτι εντελώς διαφορετικό, ειδικά σε μια κατηγορία που τείνει να “ισορροπήσει” από πλευράς design, όπως αυτή των TWS ακουστικών. Η HUAWEI το έκανε με τα νέα FreeBuds Lipstick, τα οποία είναι ευνόητο από που παίρνουν την ονομασία τους και σίγουρα ελκύουν τα βλέμματα όπου κι αν πάνε!

    Από πλευράς specs, δεν θα δείτε κάτι τρομερά διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Βάρος 4,1gr για το κάθε bud και 84,5gr για τη θήκη, εξωτερική επιφάνεια αφής για τον έλεγχο των λειτουργιών, Bluetooth 5.2 και δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης με δύο συσκευές, όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία το τελευταίο διάστημα. Κοινώς, μπορείτε να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ laptop και smartphone, ως πηγή ήχου για Lipstick, για παράδειγμα.

    Οι οδηγοί τους είναι των 14,3mm και προσφέρουν ισχυρό και καθαρό ήχο, ενώ έχουμε επίσης call noise cancellation και ANC, το οποίο είναι “must” για όλους μας πλέον. Το Kirin A1 chipset αναλαμβάνει τη συνδεσιμότητα και κρατά την κατανάλωση ενέργειας χαμηλά, με τη μπαταρία των 30mAh σε κάθε bud να προσφέρει έως 4 ώρες αναπαραγωγής μουσικής (2,5 ώρες με ANC), ενώ η μπαταρία των 410mAh της θήκης τους προσφέρει σχεδόν 22 ώρες χρήσης, συνολικά (14 ώρες με ANC). Η θήκη (και τα buds) επαναφορτίζονται σε 1 ώρα.

    Αυτό που κάνει τα FreeBuds Lipstick τελείως διαφορετικά από κάθε ανταγωνιστή τους, όμως, είναι το design. Τα buds έχουν κλασικό σχεδιασμό αλλά σε πολύ έντονο, κόκκινο χρώμα που σίγουρα είναι “μαγνήτης”. Ωστόσο, η θήκη είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, καθώς θυμίζει lipstick, όπως υποδηλώνει και η ονομασία του προϊόντος. Όποιος κάθεται απέναντί σας μάλλον θα… “τα χάσει” για λίγα δευτερόλεπτα, προσπαθώντας να καταλάβει τι συνέβη όταν βγάλατε τα ακουστικά και τα φορέσατε. Ο συνδυασμός μαύρου και χρυσού χρώματος με το κόκκινο των buds (που εξέχουν της θήκης θυμίζοντας lipstick), είναι εντυπωσιακός και το σχήμα της θήκης παραπέμπει επίσης σε lipstick.

    Αν ψάχνετε τον καλύτερο τρόπο να τραβήξετε πάνω σας τα βλέμματα και ταυτόχρονα θέλετε ένα ποιοτικό σετ ασύρματων ακουστικών, η αναζήτησή σας σταματά εδώ!

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles