18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    HUAWEI FreeBuds Lipstick: Η Κομψότητα του Ήχου Πολύ Σύντομα Κοντά μας!

    Όταν η φινέτσα συναντά την τεχνολογία, τα νέα ακουστικά της HUAWEI γίνονται η πιο ακαταμάχητη πρόταση αγοράς για όσους θέλουν να συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την ομορφιά στην καθημερινότητά τους. 

    Ποτέ ξανά τα ακουστικά δεν είχαν τέτοια μοναδική εμφάνιση, όπως αυτή των νέων  HUAWEI FreeBuds Lipstick. Τα νέα ακουστικά έρχονται σύντομα και στην ελληνική αγορά για να εξασφαλίσουν στους χρήστες μια απολαυστική εμπειρία με φινέτσα υψηλού σχεδιασμού και σε “ανεξίτηλο” κόκκινο χρώμα που θα περιμέναμε να δούμε μονάχα σε ένα φανταχτερό ακριβό κραγιόν. Η εκλεπτυσμένη, προσιτή πολυτέλεια του σχεδιασμού τους, με το εντυπωσιακό κόκκινο των ακουστικών εσωτερικά και το κλασσικό μαύρο με τη χρυσή λεπτομέρεια εξωτερικά προσδίδει στα καινούργια ακουστικά της HUAWEI μια ξεχωριστή ομορφιά. Αλλά δεν είναι μονάχα η εμφάνισή τους που εντυπωσιάζει, τα νέα ακουστικά της HUAWEI έχουν να προσφέρουν επιπλέον επιδόσεις υψηλής τεχνολογίας.

    Ο μοναδικός σχεδιασμός σε στυλ κραγιόν δημιουργεί μία νέα τάση στα αξεσουάρ ήχου

    Το απαράμιλλο στυλ και η πολυτέλεια που χαρακτηρίζουν τα FreeBuds Lipstick μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτά όχι μόνο από την εκπληκτική κατασκευή τους από ανοξείδωτο ατσάλι, αλλά και από τον εξίσου εκπληκτικό σχεδιασμό τους. Ταυτόχρονα, οι στρογγυλεμένες άκρες τους και η ραφιναρισμένη αισθητική τους εκπέμπουν αρμονία και κομψότητα.

    Ένας έξυπνος βοηθός με άνετο ANC και εξαιρετική ηχητική απόδοση

    Ο ήχος υψηλής ανάλυσης των FreeBuds Lipstick, που εξασφαλίζει μια υπέροχη εμπειρία ήχου, είναι αποτέλεσμα προηγμένης τεχνολογίας. Τα ακουστικά χαρακτηρίζονται από το κλασικό αεροδυναμικό σχήμα, ώστε να προσφέρουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ακρόασης. Γι’ αυτόν τον λόγο, χρησιμοποιούν διάφραγμα μεγαλύτερης κλίμακας, το οποίο υποστηρίζει ένα εύρος συχνότητας έως 40 kHz και ενισχύει τις μέσες και υψηλές συχνότητες, ενδυναμώνοντας το μπάσο. Όταν οι χρήστες ακούν μουσική με τα FreeBuds Lipstick της HUAWEI απολαμβάνουν έναν πιο «ζωντανό» και ολοκληρωμένο ήχο.

    Εκτός από το υψηλής ποιότητας hardware, η HUAWEI συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές καλύτερη ποιότητα ήχου μέσω διαφόρων software χαρακτηριστικών. Ανέκαθεν τα προϊόντα ήχου της HUAWEI ήταν προσανατολισμένα στο να χαρίζουν στους καταναλωτές την απόλυτη εμπειρία ακρόασης.

    Τα FreeBuds Lipstick δε γινόταν να μην… κληρονομήσουν τον πρωτοποριακό και χαρακτηριστικό open fit σχεδιασμό της HUAWEI. Βασισμένος σε ένα εργονομικό σύστημα προσομοίωσης πάνω σε χιλιάδες δείγματα ανθρώπινου αυτιού και σε ένα εκτεταμένο τεστ προσομοίωσης πίεσης σε οκτώ διαφορετικά σημεία του αυτιού, βελτιώνει τον σχεδιασμό του ακουστικού ώστε να προσφέρει μια απολύτως άνετη εφαρμογή.

    Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία AEM EQ, τα FreeBuds Lipstick είναι σε θέση να εφαρμόζουν αυτόματα στο αυτί και να εντοπίζουν τον καλύτερο ισοσταθμιστή ειδικά για τον εκάστοτε χρήστη. Χρησιμοποιώντας, δε, την εφαρμογή HUAWEI AI Life, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών ισοσταθμιστών, συμπεριλαμβανομένου του balanced (που είναι και ο default), του bass boost και του treble boost, ώστε να απολαμβάνουν μια εξατομικευμένη εμπειρία.

    Έξυπνη και ανεμπόδιστη διασύνδεση μεταξύ των συσκευών

    Η συμβατότητα τόσο με Android smartphone, ανεξαρτήτως μάρκας, όσο και με συσκευές iOS μέσω της χρήσης Bluetooth είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό των FreeBuds Lipstick. Υπάρχει, ακόμη, η δυνατότητα για σύζευξη Bluetooth κοντινής απόστασης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέσουν ένα smartphone, ενα τάμπλετ ή ένα PC με το αναδυόμενο παράθυρο, επιτυγχάνοντας διπλή σύνδεση συσκευών. Στο πλαίσιο της ανεμπόδιστης συνδεσιμότητας, τα FreeBuds Lipstick μπορούν να ηχογραφούν υψηλής πιστότητας ήχο με ρυθμό δειγματοληψίας έως 48 kHz. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Surroundings στην εφαρμογή HUAWEI AI Life κι ύστερα είναι έτοιμοι να ηχογραφήσουν τον περιβάλλοντα ήχο, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια ενός travel vlog τους, ώστε να προλάβουν να αιχμαλωτίσουν μια συναρπαστική ηχητική στιγμή.

    Επιπλέον, έχει ενισχυθεί περαιτέρω η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ώστε όταν το noise cancellation είναι απενεργοποιημένο, να υπάρχει η δυνατότητα για 22 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής με πλήρως φορτισμένη θήκη ή 4 ώρες με πλήρως φορτισμένα ακουστικά. Η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει στους χρήστες να μην αγχώνονται για το αν θα τους προδώσουν τα ακουστικά τους.

    Η ασυναγώνιστη σχεδίασή τους, που αναδεικνύει τόσο την κομψή όψη όσο και την υψηλή αισθητική που μπορεί να έχει η τεχνολογία, σε συνδυασμό με τις προηγμένες τεχνολογικές δυνατότητές τους, κάνουν τα HUAWEI FreeBuds Lipstick την πιο συναρπαστική επιλογή για κάτι που, έως τώρα, μπορεί να έμοιαζε συνηθισμένο.

    Τα HUAWEI FreeBuds Lipstick έρχονται σύντομα στην Ελληνική αγορά για να δημιουργήσουν νέα τάση στην κατηγορία των ακουστικών!

    Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.huaweistore.gr/el/promo-page-lipstick/ 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles