16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    HUAWEI FreeBuds Pro 2: «Επαναπροσδιορίζοντας το σύμπαν των TWS ακουστικών»!

    Τα TWS ακουστικά δικαιολογημένα είναι αυτή τη στιγμή το πιο hot τεχνολογικό gadget, καθώς έχουν φέρει τα πάνω – κάτω στον κόσμο των earphones, βάζοντας τέλος στα ογκώδη ακουστικά κεφαλής και στα ενοχλητικά καλώδια. Φυσικά, όλα τα TWS ακουστικά δεν είναι ίδια, καθώς υπάρχουν σημαντικές διαφορές τόσο στο τι προσφέρουν, όχι μόνο σε ηχητικό και ποιοτικό επίπεδο, αλλά και στις ειδικές λειτουργίες τους που παρέχουν στο χρήστη. Η HUAWEI, η οποία έχει αφήσει την ποιοτική σφραγίδα της και στον κόσμο των audio-based gadgets, για μια ακόμη φορά επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αντιλαμβάνονται τον κόσμο των TWS ακουστικών, επεκτείνοντας και εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την εξαιρετικά δημοφιλή, πετυχημένη (κι αγαπημένη) σειρά ακουστικών FreeBuds. Με τα FreeBuds Pro 2, πρόκειται να αλλάξει για πάντα ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τον κόσμο του ήχου και της μουσικής, με την HUAWEI να μας χαρίζει ένα ακόμη μαγευτικό ταξίδι στο σύμπαν του ήχου υψηλής πιστότητας.

    Ιδανικά για κάθε στιγμή και περίσταση!

    Είτε είστε διαρκώς «on-the-go» και δεν αποφασίζετε με τίποτα να αποχωριστείτε τα ακουστικά από τα αυτιά σας, είτε δεν κάνετε ποτέ skip τις ώρες σας στο γυμναστήριο, τα FreeBuds Pro 2 της HUAWEI, αποτελούν το tech gadget που απλώς δεν γίνεται με τίποτα να αποχωριστείτε. Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε φανατικό audiophile που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και τους αρέσουν οι προκλήσεις μια καθημερινότητας που ξεχειλίζει από ενέργεια και ζωντάνια. Για μια ακόμη φορά, το σχεδιαστικό team της HUAWEI δούλεψε εντατικά σε συνεργασία με τους experts του ήχου από την εμβληματική Devialet, ώστε τα FreeBuds Pro 2 να καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών σε κάθε στιγμή και περίσταση, δίνοντας έμφαση στην αυθεντική απόδοση του ήχου, σε ένα εξελιγμένο σύστημα Active Noise Cancellation, στην υψηλή αντοχή και στην εκπληκτική αυτονομία.

    Ξεκινώντας πρώτα από την απόδοση του ήχου, εδώ η HUAWEI και η Devialet είναι εμφανές ότι δεν κάνουν καμία υποχώρηση και κανέναν απολύτως συμβιβασμό. Συγκεκριμένα, τα FreeBuds Pro 2 ξεχωρίζουν για το ειδικό σύστημα ήχου Hi-Res «Ultra-Hearing Dual Driver», το οποίο εξασφαλίζει τέλεια συνοχή, αλλά και άριστη απόδοση στα πρίμα. Η λεπτομέρεια στον ήχο είναι από τα plus των ακουστικών, συνδυάζοντας δυναμικά μπάσα και καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων που απλώνεται από τα 14Hz έως τα 48KHz. Και οι ευχάριστές εκπλήξεις σε ότι έχει να κάνει το audio performance και δεν τελειώνουν εδώ, καθώς μια από τις πρωτοποριακές λειτουργίες που ενσωματώνουν τα FreeBuds Pro 2 είναι ότι ενσωματώνουν τη δυνατότητα personalized ήχου σε πραγματικό χρόνο, καθώς τα νέα TWS ακουστικά της HUAWEI «διαβάζουν» τον ακουστικό πόρο του χρήστη και «προσαρμόζονται» ανάλογα στα θέλω και στις προτιμήσεις του.

    Εκεί που όμως τα FreeBuds Pro 2 ανεβάζουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, είναι στην τεχνολογία  ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation). Ακόμη και στις περιπτώσεις που επικρατεί ένας μικρός πανικός σε έναν πολύβουο κεντρικό σταθμό του Μετρό ή στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου λίγο πριν την πτήση σου, τα FreeBuds Pro 2 παρέχουν το επόμενο εξελικτικό στάδιο στο κομμάτι της ακύρωσης θορύβου. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα FreeBuds, τα νέα TWS της HUAWEI προσφέρουν μέσο βάθος ANC της τάξης του 15%, ενώ η λειτουργία Dynamic ANC δύναται να αντιληφθεί με ακρίβεια το εξωτερικό περιβάλλον, επιλέγοντας την κατάλληλη λειτουργία ακύρωσης θορύβου. Η καινοτόμος λειτουργία ANC, συμπληρώνεται και από τον ειδικό σχεδιασμό των ακουστικών, τα οποία μπορούν να απομονώσουν με physical τρόπο τον θόρυβο από οποιαδήποτε πηγή κι εάν προέρχεται. Επιπλέον, η ύπαρξη της καινοτόμου τεχνολογίας Pure Voice με το σύστημα 4 μικροφώνων, η οποία συνδυάζεται άψογα με τον αποκλειστικό αλγόριθμο ακύρωσης θορύβου DNN της HUAWEI αποτελούν την καλύτερη εγγύηση ότι θα μπορείτε να μιλάτε άφοβα μέσω των ακουστικών σας και να συμμετέχετε άφοβα σε πολύωρα teleconferencing meetings, χωρίς να έχετε τον φόβο ότι δεν θα ακούγεστε, λόγω του υπερβολικού θορύβου που προέρχεται από το φυσικό περιβάλλον.

    Ήδη διαβάζοντας τα παραπάνω, θα έχετε πειστεί ότι τα FreeBuds Pro 2 θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά στην HUAWEI. Για αυτό και τα νέα TWS ακουστικά έρχονται με εξοπλισμένα με πιστοποίηση IP54 που τα κάνει αδιάβροχα από την βροχή και τον ιδρώτα, ενώ παράλληλα η κινεζική εταιρεία έχει επενδύσει στην υψηλή αυτονομία και στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους. Ειδικότερα, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2, προσφέρουν με τη λειτουργία ANC ενεργοποιημένη έως και 4 ώρες διαρκούς αναπαραγωγής και περίπου 18 ώρες με τη θήκη τους. Σε περίπτωση που μπορείτε να κάνετε και χωρίς το ANC, τότε τα ακουστικά προσφέρουν κοντά στις 6.5 ώρες αυτονομίας και 30 ώρες όταν τα φορτίζετε μέσω της θήκης.

    Και επειδή η ευκολία στη χρήση είναι πάντοτε στο DNA της HUAWEI, τα FreeBuds Pro 2 συνδέονται με χαρακτηριστική άνεση με οποιαδήποτε mobile συσκευή με λειτουργικό Android, iOS ή Windows (smartphone, tablet, laptop, smartwatch), ενώ δεν μπορούμε να μην σταθούμε και στην δυνατότητα για reverse charging (αντίστροφη φόρτιση) που αν μη τι άλλο θα σας λύσει τα χέρια.

    Unique εμπειρία!

    H HUAWEI για μια ακόμη φορά καταφέρνει με τα νέα FreeBuds να ξεπεράσει τον εαυτό της, προσφέροντας αξιοπιστία, υψηλό performance στον ήχο, πρωτοποριακό Active Noise Cancellation και την «εγγύηση» ποιότητας που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της HUAWEI. Σε τρεις κορυφαίες και elegant χρωματικές επιλογές (Silver Frost, Ceramic White και Silver Blue), το μόνο σίγουρο είναι ότι με το που θα το τα φορέσετε θα βιώσετε μια απόλυτα
    “unique” εμπειρία που θα αλλάξει άρδην τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα TWS ακουστικά!

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community

    Facebook: HuaweimobileGR

    Instagram: huaweimobilegr

    Huawei Community

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles