16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Honor 6X: Σύντομα με κάμερα διπλού φακού και μεταλλική κατασκευή

    Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, είχε γίνει γνωστό ότι μια νέα συσκευή είχε λάβει πιστοποίηση από τη γνωστή κινεζική ρυθμιστική αρχή, TENAA, ενώ είχαν διαρρεύσει και κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Ο λόγος, για το Honor 6X, που φήμες το θέλουν να διατηρεί μερικά από τα χαρακτηριστικά του προκατόχου του (Honor 5X), αλλά και θα καταφθάσει με μικρές αναβαθμίσεις, όπως για παράδειγμα Snapdragon 625 SoC και μεγαλύτερη RAM, αν και το μέγεθος της οθόνης λέγεται ότι θα διατηρηθεί στα ίδια περίπου επίπεδα.

    6x-tenaa

    Να υπενθυμίσουμε ότι το Honor 5X ερχόταν με οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών με ανάλυση 1080 x 1920, διέθετε Qualcomm Snapdragon 616 SoC, 2GB RAM, μια κάμερα των 13MP στο πίσω μέρος καθώς και 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ο οποίος μπορούσε να επεκταθεί.

    Είναι γεγονός, ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν αναδείξει τη χρήση των 32 GB ως εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, σαν μια σύγχρονη τάση, επομένως το Huawei Honor 6 μάλλον θα κινηθεί σε αυτά τα πλαίσια. Μεταξύ των άλλων τεχνικών χαρακτηριστικών, λέγεται ότι θα δούμε και ένα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και κάμερα διπλού φακού. Να σημειωθεί ακόμη, ότι η συσκευή ενδέχεται να παρουσιαστεί στις 18 Οκτωβρίου, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επαληθευτεί αν όντως το Honor 6X θα κάνει επισήμως το ντεμπούτο του εκείνη την ημέρα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles