14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Honor A1. Το απόλυτο wearable για το ελληνικό καλοκαίρι!

    Η Huawei είναι μία εταιρεία που απογειώνεται τα τελευταία χρόνια φτάνοντας στην κορυφή της αγοράς με τα προϊόντα της. Οι ξεχωριστές της προτάσεις, πέρα από τα πασίγνωστα smartphones της που προτιμάμε ολοένα και περισσότεροι, περιλαμβάνουν και wearables, όπως smartwatches αλλά και προτάσεις fitness trackers όπως αυτή που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

    Huawei Honor A1

    To Huawei Honor A1 είναι ένα fitness tracker με όλες τις λειτουργίες που περιμένουμε από αυτό, όπως καταγραφή αποστάσεων, μέτρηση θερμίδων που καίτε ή στοιχεία για την ποιότητα του ύπνου σας. Ωστόσο, διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό χάρη στον αισθητήρα UV που μετράει τα επίπεδα της υπεριώδους ακτινοβολίας που υπάρχουν στο περιβάλλον και έπειτα προτείνει αντιηλιακό με τον κατάλληλο δείκτη προστασίας! Τι πιο ιδανικό για το ελληνικό καλοκαίρι που διανύουμε!

    To Huawei Honor A1 επιπλέον μπορεί να σας ενημερώνει επιπλέον για εισερχόμενές κλήσεις και μηνύματα, διαθέτει δόνηση και είναι κατασκευασμένο από μέταλλο με πιστοποίηση IP57 που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο (μπορεί να παραμείνει κάτω από το νερό για περίπου 2 λεπτά) αλλά και ανθεκτικό στη σκόνη.

    Συνδέεται με iPhone και Android μέσω Bluetooth 4.2 και η χωρητικότητα της μπαταρίας του ανέρχεται στα 70mAh, με την αυτονομία του να κρατάει περίπου 28 μέρες σε stand-by mode.

    Αποκτήστε το με έκπτωση 18% στα 21,29 ευρώ στο site της Gearbest 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles