15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Honor Band A1, νέο fitness tracker με σένσορα μέτρησης της UV ακτινοβολίας!

    H Huawei είναι γνωστό ότι παίζει δυνατά και στην αγορά των wearables, έχοντας παρουσιάσεις στο παρελθόν, εκτός από το Huawei Watch και μία σειρά από fitness trackers που σίγουρα καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών που ακολουθούν μία well-being φιλοσοφία στην καθημερινότητα τους. To νέο μέλος στην οικογένεια των fitness trackers της κινεζικής εταιρείας είναι το Honor Band A1, το οποίο παρουσιάστηκε μαζί με το Honor V8.

    Huawei Honor Band A2 a

    To Honor Band A1 προσφέρει στους χρήστες μία σειρά από παραδοσιακές λειτουργίες που συναντούμε σε όλα τα εξελιγμένα fitness trackers, όπως για παράδειγμα είναι η μέτρηση των θερμίδων, η ποιότητα του ύπνου και φυσικά η καταγραφή των αποστάσεων που διανύει o χρήστης σε καθημερινή βάση. Ωστόσο, το Honor Band A1 έρχεται με ένα “unique χαρακτηριστικό”, που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, καθώς διαθέτει έναν ενσωματωμένο UV σένσορα ο οποίος μετράει τα επίπεδα της υπεριώδους ακτινοβολίας που υπάρχουν στο περιβάλλον και μάλιστα προτείνει το αντιηλιακό με τον κατάλληλο δείκτη προστασίας! Παράλληλα, το Honor Band A1 μπορεί να ενημερώνει ανά πάσα στιγμή το χρήστη του για  εισερχόμενές κλήσεις και μηνύματα, ενώ διαθέτει δόνηση και είναι κατασκευασμένο από μέταλλο με πιστοποίηση IP57 που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο (μπορεί να παραμείνει κάτω από το νερό για περίπου 2 λεπτά) και παράλληλα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη σκόνη.

    Huawei-Honor-Band-A1 c

    Το νέο fitness tracker της Huawei δύναται να συνδεθεί με iPhone και Android συσκευές μέσω Bluetooth 4.2 και η χωρητικότητα της μπαταρίας του ανέρχεται στα 70mAh, με την αυτονομία του να κρατάει περίπου 28 μέρες σε stand-by mode. Το συγκεκριμένο fitness tracker θα κάνει πρώτα την εμφάνιση του στην αγορά της Κίνας (σε 8 διαφορετικά χρώματα) και θα στοιχίζει μόλις 13 ευρώ για την έκδοση με το λουράκι σιλικόνης, ενώ η τιμή της έκδοσης με το δερμάτινο λουράκι θα ανέρχεται περίπου στα 26 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles