23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei και Viber επεκτείνουν τη συνεργασία τους! Αποκλειστική προσφορά για τους χρήστες του AppGallery: ΔΩΡΕΑΝ όλα τα αυτοκόλλητα!

    Η Huawei, η κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας, ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία της με την Viber, καθώς η δημοφιλής εφαρμογή για πραγματοποίηση κλήσεων και ανταλλαγή μηνυμάτων έχει τεράστια απήχηση στο AppGallery. Η υπηρεσία, η οποία έχει εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες σε 190 χώρες, ήταν ένα από τα πρώτα μεγάλα brands που εισήλθαν στο AppGallery και πρόκειται μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για κινητά.

    Το Viber, το οποίο επιτρέπει φωνητικές κλήσεις, βιντεοκλήσεις, ανταλλαγή μηνυμάτων και ομαδικές συνομιλίες, έχει επιτύχει ισχυρή παγκόσμια παρουσία με πάνω από  62 εκατομμύρια διανομές της εφαρμογής μέσω του AppGallery σε περιοχές όπως η πρώην Σοβιετική Ένωση, η Κεντροανατολική Ευρώπη, οι Σκανδιναβικές χώρες και τα κράτη του Ειρηνικού, κατά τη διάρκεια των 18 μηνών κατά τους οποίους είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα. Το ένα τρίτο όλων των λήψεων προήλθε από την Ευρώπη, με τις 4 από τις κορυφαίες 5 χώρες να προέρχονται από την Κεντροανατολική Ευρώπη και την πρώην Σοβιετική Ένωση. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται τώρα για να επιτύχουν βαθύτερους τρόπους διάδρασης με την αυξανόμενη βάση χρηστών.

    Μέρος της επιτυχίας του Viber στο AppGallery ήταν η ικανότητά του να προσαρμοστεί στη στρατηγική «Global + Local» της Huawei, η οποία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη σχέσεων με παρόχους εφαρμογών οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες στους χρήστες σε τοπικό επίπεδο.

    «Πολλές δημοφιλείς εφαρμογές προσφέρουν παγκόσμιες υπηρεσίες, αλλά δεν αφουγκράζονται πάντα τις ανάγκες των χρηστών σε τοπικό επίπεδο», δήλωσε ο Derek Yu, Αντιπρόεδρος της Huawei Κεντροανατολικής Ευρώπης & Σκανδιναβικής Χερσονήσου της Huawei Consumer Business Group. «Η Viber, η οποία έχει σημαντική παγκόσμια εμβέλεια, συνεργάστηκε στενά μαζί μας για να τροφοδοτήσει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών όπου κι αν βρίσκονται, και αυτό απέφερε τεράστια οφέλη. Το Viber είναι ένα ιδανικό παράδειγμα παρόχου εφαρμογών που θέλουμε στο AppGallery.»

    «Είμαστε πολύ ευτυχείς που έχουμε ως συνεργάτη μας έναν τόσο σημαντικό παράγοντα όπως η Huawei. Είμαστε επίσης χαρούμενοι που η εφαρμογή μας αρέσει τόσο στους χρήστες τους. Τα δεδομένα που λαμβάνουμε από τις λήψεις του Viber δείχνουν ότι οι προσπάθειές μας βρίσκονται στο σωστό δρόμο και η συνεργασία μας αποδίδει. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία μας έχει ένα υπέροχο μέλλον! ” δήλωσε η Anna Znamenskaya, Διευθύνουσα Σύμβουλος Ανάπτυξης της Rakuten Viber.

    Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής συνεργασίας των δύο εταιρειών, η Viber κυκλοφόρησε μια προσαρμοσμένη ενημέρωση της εφαρμογής, στην οποία όλα τα αυτοκόλλητα του Viber διατίθενται δωρεάν αποκλειστικά στους χρήστες που έχουν κατεβάσει την τελευταία έκδοση του Viber μέσω AppGallery³.

    Για να δείξει τη δέσμευση προς τη Viber, η Huawei ξεκίνησε μια αποκλειστική εκστρατεία μάρκετινγκ ανά χώρα, για να υποστηρίξει τη διάθεση δωρεάν αυτοκόλλητων, η οποία συμπεριλαμβάνει ένα banner στην αρχική σελίδα του AppGallery, αναρτήσεις στα social media και διαφημιστικές προσφορές μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης και δημοσίων σχέσεων.

    *********

    ¹ Οι διανομές εφαρμογών υπολογίζονται ως το συνολικό άθροισμα των λήψεων της εφαρμογών και των ενημερώσεών της. Η περίοδος καλύπτει από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Φεβρουάριο του 2021.

    2 Κορυφαίες 5 χώρες με τις περισσότερες λήψεις της εφαρμογής Viber μέσω AppGallery είναι η CIS (Ρωσία και Λευκορωσία), η Ουκρανία, η Ελλάδα και η Βουλγαρία.

    ³ Έκδοση εφαρμογής 15.2.0.11

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles