24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Huawei: Κανένα απολύτως πρόβλημα στη γραμμή παραγωγής στα εργοστάσια της Foxconn!

    O πόλεμος που έχει εξαπολύσει ο Πρόεδρος των Η.Π.Α, Donald Trump ενάντια στις κινεζικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και κυρίως απέναντι στη Huawei, ήδη μετράει πολλές «απώλειες» και από τις δύο πλευρές. Αν και τις τελευταίες μέρες διαφαίνεται στον ορίζοντα η προσπάθεια για να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, ωστόσο η κόντρα συνεχίζεται, για αυτό και εξακολουθούν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολλά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Huawei σε αυτή τη φάση αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στη συναρμολόγηση και στην παραγωγή νέων συσκευών.

    huawei_mate_20_pro_pricedrop

    Ένα από αυτά τα άρθρα δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην South China Morning Post και ανέφερε ότι η ταϊβανέζικη Foxconn, στην οποία συναρμολογούνται τα smartphones της Huawei, της Xiaomi αλλά και της Apple, έχει προχωρήσει στον τερματισμό αρκετών γραμμών παραγωγής που αφορούν τα smartphones της Huawei. Το εν λόγω report δεν ανέφερε εάν αυτή η μείωση στη παραγωγή είναι προσωρινή ή μόνιμη. Μέχρι πρότινος η Huawei δεν είχε τοποθετηθεί επίσημα για το παραπάνω report, ωστόσο πρόσφατα ένα σημαίνων στέλεχος της κινεζικής εταιρείας τόνισε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και ότι τα παγκόσμια επίπεδα παραγωγής της Huawei, είναι απολύτως φυσιολογικά, χωρίς μάλιστα να έχει παρθεί απόφαση για κάποια αλλαγή στο άμεσο μέλλον. Οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν ότι θα υπάρξουν αισθητές απώλειες στις πωλήσεις της Huawei που θα αποτυπωθούν στο Γ’ και Δ΄τρίμηνο του 2019, καθώς ο αδυσώπητος πόλεμος που έχει δεχθεί από την κυβέρνηση των Η.Π.Α έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη μιας σημαντικής μερίδας των χρηστών. Παρόλα αυτά, η κινεζική εταιρεία είναι ένας «κολοσσός» που δύσκολα θα αποσυρθεί από το προσκήνιο και η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά όπλα ακόμη στη φαρέτρα της και σίγουρα θα μπορέσει να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα έχουν παρουσιαστεί.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles