21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Mate 10. Μάθαμε τη χωρητικότητα της μπαταρίας του και είναι άκρως ικανοποιητική!

    Λίγες ημέρες απομένουν έως τις 16 Οκτωβρίου, ημερομηνία κατά την οποία η Huawei θα παρουσιάσει το Mate 10 (μαζί με τα Mate 10 Pro, Mate 10 Lite και Mate 10 Porsche Edition).

    huawei-mate-10-leaked

    Έχουν ήδη διαρρεύσει κάποια renders και specs και τώρα επιβεβαιώνεται πως η μπαταρία του Mate 10, ευτυχώς για τους χρήστες, θα διατηρήσει την υψηλή χωρητικότητα των 4.000mAh που έχει και το Mate 9. Αυτομάτως, έτσι, καθίσταται η μεγαλύτερη μπαταρία μεταξύ των τελευταίων ναυαρχίδων που έχουν λανσαριστεί.

    Η επιβεβαίωση ήρθε από ένα tweet, στο οποίο αναφέρεται επίσης ότι θα αρκεί για μια μέρα χρήσης χωρίς φόρτιση. Φυσικά, δεδομένη θεωρείται η υποστήριξη του Huawei Super Charge, όπως συμβαίνει και με το Mate 9, για ταχεία φόρτιση. Και, λογικά, ο φορτιστής θα είναι ο ίδιος, των 22,5 Watts.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles