13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Mate 10 Pro: Το νέο smartphone που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Κύπρο, καταγράφει ρεκόρ προπαραγγελιών στη Δυτική Ευρώπη!

    Huawei Mate 10 Pro_Group

    Με ένα σύνολο ολοκαίνουριων τεχνολογιών και λειτουργιών το Huawei Mate 10 Pro που πρόσφατα παρουσιάστηκε και στην Κύπρο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, καταγράφει ρεκόρ προπαραγγελιών στη Δυτική Ευρώπη, καθώς αυτές ξεπέρασαν κατά 100% τους στόχους που είχαν τεθεί.

    Εφοδιασμένο με τον πρώτο επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης για smartphone, τον Kirin 970, που πλαισιώνεται από 4GB RAM (Για Κύπρο και Ελλάδα η μνήμη RAM είναι 6GB και ROM 128GB), το Huawei Mate 10 Pro εκπαιδεύεται από την καθημερινότητα του χρήστη και προσαρμόζεται στις ανάγκες του δημιουργώντας έτσι μια πραγματικά προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης γεγονός στο οποίο συμβάλει σημαντικά και το EMUI 8.0, ένα φιλικό προς τον χρήστη λειτουργικό περιβάλλον εργασίας που του επιτρέπει να αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής του.

    Σε ότι αφορά την φωτογραφία η Huawei έχει καταφέρει να επαναπροσδιορίσει την φωτογραφία μέσω smartphone ανεβάζοντας τον πήχη σε επαγγελματικά επίπεδα. Στο Huawei Mate 10 Pro ο η διπλή LEICA κάμερα με φακούς SUMMILUX-H σε συνδυασμό με τις λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης δίνουν τη δυνατότητα στην συσκευή να αναγνωρίζει στιγμιαία τις συνθήκες και το αντικείμενο της φωτογράφισης, και βάσει αυτών να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα απόλυτα αρμονικό ! Αν σε αυτά προστεθούν λειτουργίες όπως το στιγμιαίο auto focus και το bokeh effect, τις οποίες συνήθως βρίσκεις σε μία επαγγελματική κάμερα, τότε το Huawei Mate 10 Pro μετατρέπεται στιγμιαία σε ένα μοναδικό μέσο αποτύπωσης αναμνήσεων και προβολής τους σε μια απαράμιλλης ευκρίνειας οθόνη OLED FullView η οποία εξασφαλίζει κινηματογραφική εμπειρία και ρεαλισμό σε gaming σε μόλις 5.9 ίντσες.

    Την μεγάλη του αυτονομία το HUAWEI Mate 10 Pro αντλεί από μια μπαταρία 4000mAh, υψηλής χωρητικότητας. Σημειώνεται ότι το Huawei Mate 10 Pro είναι διαθέσιμο στην κυπριακή αγορά από τις 23 Νοεμβρίου 2017 μέσω της TELEUNICOM (CYPRUS) LTD Επίσημος Διανομέας της Huawei στην Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles