22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Mate 10 Pro vs Huawei Mate 9: Δείτε τις δύο ναυαρχίδες, δίπλα δίπλα

    Λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση των Huawei Mate 10, οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για τις νέες ναυαρχίδες των Κινέζων είναι πλέον πολλές. Φωτογραφίες, teasers και πολλές φήμες κατακλύζουν το Διαδίκτυο, πριν φτάσει η 16η Οκτωβρίου, οπότε και θα γνωρίσουμε το Mate 10, το Mate 10 Pro, το Mate 10 Lite αλλά και πιθανότατα το Mate 10 Porsche Design.

    huawei mate 10 leaked

     

    Λίγες μέρες πριν, ο ιδιαίτερα αξιόπιστος Evan Blass δημοσίευσε το επίσημο render του Mate 10 Pro, που μας δίνει μία καλή ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι εμφανισιακά η συσκευή. Μία ακόμη διαρροή τώρα την τοποθετεί δίπλα στην προηγούμενη ναυαρχίδα της σειράς Mate, το Mate 9, για να κάνετε τις συγκρίσεις.

    huawei mate 10 vs mate 9

    Βλέπουμε ότι η νέα πρόταση της Huawei είναι εμφανώς πιο στενή και λίγο μικρότερη σε ύψος από τον προκάτοχό της. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην οθόνη 6 ιντσών, με αναλογία διαστάσεων 18:9. Κατά τα άλλα, παρατηρούμε τη dual camera σε συνεργασία με τη Leica, η σχεδίαση της οποίας είναι εμφανώς διαφορετική, το dual tone design αλλά και την παραμονή του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής. Πώς σας φαίνεται, τουλάχιστον όσον αφορά την εμφάνισή του το νέο Huawei Mate 10

    Διαβάστε ακόμη: Huawei Mate 10 Pro. Θα κοστίζει πάνω από 900 ευρώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles