12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Mate 30 series event: Όλες οι ανακοινώσεις που αναμένουμε σήμερα (& live streaming info)

    Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα για τη Huawei, καθώς αναμένεται να μας συστήσει από κοντά τις προτάσεις της σειράς Mate 30, έχοντας, ωστόσο, ακόμη περισσότερες εκπλήξεις για τους fans της τεχνολογίας.

    huawei mate 30 serie

    Το event που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο Μόναχο θα μας γνωρίσει τα νέα κορυφαία smartphones της εταιρείας, όμως θα δούμε πολλά περισσότερα.

    Θα βρισκόμαστε εκεί για να καλύψουμε live τις ανακοινώσεις, οπότε και θα σας μεταφέρουμε λεπτομέρειες για κάθε λανσάρισμα μέσα από το digitallife.gr αναλυτικά τις επόμενες ημέρες.

    Οι πληροφορίες μιλούν για την ανακοίνωση του Watch GT2 smartwatch, ενός νέου fitness band, αλλά και μίας τηλεόρασης!

    Το Huawei Watch GT2 smartwatch αναμένεται να διατεθεί σε δύο διαστάσεις, στα 42mm με AMOLED οθόνη 1,2 ιντσών και στα 46mm με AMOLED οθόνη 1,39 ιντσών. Επιπλέον, θα δούμε τον αντικαταστάτη του Band 3 Pro, αλλά και κάτι ακόμη. Στην “ατζέντα” της Huawei φαίνεται να περιλαμβάνεται μία τηλεόραση, πιθανότατα με το Harmony OS της εταιρείας.

    Τέλος, θα δούμε και την παγκόσμια διαθεσιμότητα του MediaPad M6 που γνωρίσαμε τον Ιούνιο.

    Το σημερινό event θα ξεκινήσει στις 15:00 (ώρα Ελλάδας) και μπορείτε να το δείτε live από το website της Huawei, το twitter και μέσω Facebook live στο @Huaweimobile.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles