20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    HUAWEI Mate 50 Pro: Κατακτά την υψηλότερη βαθμολογία που έχει δώσει ποτέ το DXOMARK!

    Με μια πρωτοποριακή κάμερα Ultra Aperture 50MP, με το πρώτο στον κόσμο ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων ξεκινώντας από το f/1.4, με εξαιρετικές επιδόσεις και την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK · το HUAWEI Mate 50 Pro, με το εξαιρετικό σκορ 149, είναι το καλύτερο φωτογραφικό smartphone στην αγορά!

    Το Huawei Mate 50 Pro, το νέο smartphone-ναυαρχίδα της Huawei πέρασε το κορυφαίο παγκοσμίως τεστ εργαστηριακής αξιολόγησης ποιότητας DXOMARK και άφησε πίσω τον ανταγωνισμό με την εξαιρετική συνολική απόδοσή του και τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του.

    Η Νο1 θέση της κατάταξης DXOMARK επέστρεψε στη HUAWEI

    Η τελευταία κατάταξη του DXOMARK δείχνει ξεκάθαρα ότι το νέο Mate 50 Pro είναι εξοπλισμένο με την καλύτερη κάμερα σε κινητό τηλέφωνο που διατίθεται στην αγορά. Το smartphone-ναυαρχίδα της HUAWEI διαθέτει ισχυρή κάμερα Ultra Aperture 50MP και το πρώτο ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων στον κόσμο, το οποίο ενσωματώνει βασικές εξελίξεις στο οπτικό σύστημα, τα μηχανικά μέρη, την τεχνολογία απεικόνισης και επεξεργασίας εικόνας. Η Ultra Aperture κάμερα είναι εξοπλισμένη με μεταβλητό διάφραγμα f/1.4-4 και σε συνδυασμό με τη μηχανή εικόνας XD Fusion Pro μπορεί να ρυθμίσει την ποιότητα εικόνας της κάμερας σχεδόν σε επίπεδο DSLR.

    Με βαθμολογία κάμερας DXOMARK 149, το Huawei Mate 50 Pro είναι το νέο Νο. 1 στην κατάταξη για κάμερα smartphone. Έλαβε επίσης την καλύτερη βαθμολογία φωτογραφίας μέχρι σήμερα, χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα στις κατηγορίες έκθεσης, εστίασης και υφής/θορύβου.

    Επαγγελματικό από κάθε άποψη

    Πέρα από τις ισχυρές δυνατότητες της κάμερας, το νέο Mate 50 Pro έρχεται με τη χαρακτηριστική συμμετρική σχεδίαση της σειράς Mate. Χρησιμοποιεί επίσης το κομψό ανάγλυφο σχέδιο Clous de Paris για πρώτη φορά, επιδεικνύοντας ένα νέο είδος συμμετρικής ομορφιάς μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

    Το νέο Mate 50 Pro, στην ειδική έκδοση Orange με vegan δερμάτινη πίσω επιφάνεια, διατίθεται με γυαλί οθόνης “Kunlun Glass”, το οποίο είναι περισσότερο ανθεκτικό στις πτώσεις, πιστοποιημένο μάλιστα με πέντε αστέρια από τον ελβετικό οργανισμό SGS για αντοχή γυαλιού σε πτώση. Το νέο Mate 50 Pro είναι το πρώτο smartphone που λαμβάνει αυτή την πιστοποίηση, σηματοδοτώντας μια ακόμη σημαντική πρωτοπορία της Huawei, στον τομέα της επιστήμης των υλικών. Η νέα ναυαρχίδα της Huawei κατέχει επίσης πιστοποίηση IP68 για αντοχή έως και 6 μέτρα κάτω από το νερό, κάνοντάς το ιδιαίτερα ανθεκτικό στα υγρά και τη σκόνη.

    Το HUAWEI Mate 50 Pro διαθέτει τεχνολογία αιχμής που ενισχύει σημαντικά την απόδοση και είναι το πρώτο που  εκτελεί στο EMUI 13, το οποίο βελτιστοποιεί τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις με την αβίαστη πλοήγηση με ένα άγγιγμα.

    Για την αναλυτική βαθμολογία και αξιολόγηση DXOMARK επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://www.dxomark.com/smartphones/

    Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος ξεκίνησε

    Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο HUAWEI Mate 50 Pro μπορούν να επισκεφτούν τα sites των επίσημων συνεργατών της Huawei, Κωτσόβολος, Public, Mediamarkt, Γερμανός, ή την ιστοσελίδα  της εταιρείας.

    Τονίζεται ότι με κάθε αγορά HUAWEI Mate 50 Pro δίνεται δώρο ένα HUAWEI WATCH GT3 Active.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles