13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Mate X3 & P60: Έκρηξη πωλήσεων στην Κίνα!

    H Huawei όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένας κολοσσός της τεχνολογίας, ο οποίος «βλέπει» συνεχώς μπροστά, ξεπερνώντας τα εμπόδια και τις αντιξοότητες που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στο δρόμο της. Μπορεί να έχει υποστεί αρκετές συνέπειες από τον τεχνολογικό και εμπορικό πόλεμο που εξακολουθεί και μαίνεται ανάμεσα στην Κίνα και στις Η.Π.Α., ωστόσο σε καμία περίπτωση η Huawei δεν πέταξε λευκή πετσέτα στο παρκέ ή επέλεξε να μείνει «εκτός πλάνου». Για αυτό και οι πωλήσεις της στην Κίνα πάνε εξαιρετικά, καθώς οι Κινέζοι users ψηφίζουν «δαγκωτό» τα προϊόντα της και ειδικότερα τις πιο πρόσφατες ναυαρχίδες της.

    Συγκεκριμένα, το Mate X3 και το P60 όπως τόνισαν τα στελέχη της Huawei τα πάνε εξαιρετικά σε domestic επίπεδο, με το X3 να είναι το κυρίαρχο foldable στη χώρα του Κόκκινου Δράκου, ενώ το P60 παίζει επίσης πολύ δυνατά στην κατηγορία των Mid-to-high smartphones (που παίζουν στα 550 με 800 ευρώ). Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επίπεδο shipments, η Huawei συγκέντρωσε κοντά στο 41%, σημειώνοντας μια αύξηση της τάξης του 9.2% YoY στο Q1 2023 συγκρινόμενο με την περίοδο Q1 2022. Σύμφωνα με experts της κινεζικής αγοράς, η εμπιστοσύνη και το υψηλό brand awareness αποτελούν τα σημαντικότερα στοιχεία που κάνουν τα smartphones της Huawei να βρίσκονται στις κορυφαίες προτιμήσεις των Κινέζων users.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles