18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei MediaPad M5: Να γιατί ένα tablet είναι το απόλυτο εργαλείο στη δύσκολη εργασιακή -και όχι μόνο- καθημερινότητά σου

    Η καθημερινότητα των περισσότερων από εμάς είναι πλέον απαιτητική. Οι ατελείωτες υποχρεώσεις, η εργασία και οι σύγχρονες μορφές της, όπως και, συνολικά, οι μέρες μας, απαιτούν εργαλεία που θα μπορούν να μας συντροφεύσουν, να είναι ευέλικτα και αποδοτικά, να μας ψυχαγωγούν και να καλύπτουν κάθε μας ανάγκη με αξιοπιστία. Τα tablets είναι συσκευές που μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες αυτές τις προκλήσεις, αρκεί να κάνετε τη σωστή επιλογή.

    Αυτονομία που να μπορεί να καλύψει κάθε δύσκολη ημέρα εκτός γραφείου γεμάτη ραντεβού και υποχρεώσεις, σε συνδυασμό με ταχεία φόρτιση, οθόνη που να εγγυάται την τέλεια εικόνα, ήχος υπεροχής, αλλά και ισχύς που μπορεί να καλύψει κάθε απαιτητική εργασία μέσω της συσκευής.

    180206_huawei_59092_done

    180206_huawei_59714_done02

    Το Huawei MediaPad M5 είναι μία συσκευή που προσφέρει όλα αυτά που αναζητάτε από ένα tablet και μπορεί να ακροβατήσει άψογα ανάμεσα στη δουλειά και την ψυχαγωγία, κάθε στιγμή της ημέρας σας.

    Με την ποιότητα που συνοδεύει τα προϊόντα της Huawei, το MediaPad M5 είναι μία πρόταση με οθόνη με κυρτό γυαλί 2.5D με ανάλυση 2560×1600 pixels διάστασης 10,8 ιντσών. Χάρη στην τεχνολογία ClariBu ενισχύεται ακόμη περισσότερο η εμπειρία θέασης, προσαρμόζοντας τις θολές εικόνες και τη μειωμένη αναλογία αντίθεσης κατά την αναπαραγωγή ταινιών κάνοντας χρήση ευφυών αλγορίθμων. Η συσκευή διαθέτει επεξεργαστή Kirin 960 για σταθερά υψηλές επιδόσεις και ενεργειακή αποδοτικότητα. Σε συνδυασμό με τα 7.500mAh χωρητικότητας της μπαταρίας και την τεχνολογία QuickCharge , το Huawei MediaPad M5 διαθέτει ηχεία που έχει επιμεληθεί η Harman Kardon και ενσωματώνει τεχνολογία HUAWEI Histen, προσφέροντας έτσι βαθύ, τρισδιάστατο ήχο, υψηλής ανάλυσης (Hi-Res) και κορυφαίας ποιότητας.

    IMG_0351

    IMG_1012

    Η Huawei έχει τροποποιήσει το Android 8.0 Oreo στο οποίο βασίζεται το MediaPad M5 για την περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγικότητας του χρήστη, προσθέτοντας μία λειτουργία Desktop για ευκολότερη πρόσβαση, διαμοιρασμό και επεξεργασία αρχείων. Το tablet διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου για ευκολότερη εισαγωγή κειμένου. Επιπρόσθετα, το Huawei MediaPad M5 ενσωματώνει το περιβάλλον χρήστη EMUI 8.0, προσφέροντας έτσι μια φιλικότερη, απλούστερη και απολαυστικότερη εμπειρία χρήσης.

    180206_huawei_58792_done

    Το ιδανικό gadget για κάθε επαγγελματία, το tablet της νέας εποχής, το Huawei MediaPad M5, αποδεικνύει πως μία mobile πρόταση μπορεί να είναι στιβαρή και αποδοτική κάθε στιγμή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles