15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei MediaPad M5. Το ιδανικό tablet σου για το καλοκαίρι αλλά και …όλες τις εποχές

    Θέλεις να περάσεις ένα καλοκαίρι ξέγνοιαστο, αλλά πάντα σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θέλεις να περάσεις ανέμελες στιγμές στην παραλία και τα αγαπημένα σου ταβερνάκια ανά την υφήλιο, αλλά υπάρχουν και στιγμές που θέλεις να είσαι connected για κάποιες μικροεκκρεμότητες στη δουλειά που -καλώς ή κακώς- δε σε εγκαταλείπουν ούτε το καλοκαίρι. Η λύση είναι ένα tablet, μία συσκευή που θα σου προσφέρει σχεδόν ό,τι ένας κανονικός υπολογιστής σε …προσιτό μέγεθος. Θέλεις βέβαια και μία συσκευή που θα έχεις κατόπιν μαζί σου όλη τη διάρκεια του χρόνου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Η απάντηση είναι το Huawei MediaPad M5.

    180206_huawei_59184_done

    Η νέα πρόταση της Huawei στο χώρο των tablets συνιστά μία χορταστική συσκευή με οθόνη 10,8 ιντσών. Με προστασία από κυρτό γυαλί 2.5D και ανάλυση 2560×1600 pixels, το MediaPad M5 θα φροντίσει να αποτελέσει το tablet που δε θα σε απογοητεύσει ποτέ, απεικονίζοντας πιστά κάθε απόχρωση και λεπτομέρεια. Τα καταφέρνει βέβαια άψογα και πέρα από την εικόνα και στο κομμάτι του ήχου, καθώς διαθέτει ηχεία που έχει επιμεληθεί η Harman Kardon και ενσωματώνει τεχνολογία HUAWEI Histen, προσφέροντας έτσι βαθύ, τρισδιάστατο ήχο, υψηλής ανάλυσης (Hi-Res) και κορυφαίας ποιότητας.

    IMG_9140

    Με τον ισχυρό επεξεργαστή Kirin 960 ο οποίος συνδυάζει τις σταθερά υψηλές επιδόσεις σε απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια με την ενεργειακή αποδοτικότητα, αλλά και μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 7500 mAh και τεχνολογία HUAWEI QuickCharge, επιτρέπει στο χρήστη να απολαύσει την εμπειρία χρήσης που προσφέρει χωρίς το άγχος της φόρτισης.

    IMG_1008

    Οι επιπλέον δυνατότητες της συσκευής όπως η λειτουργία Desktop για ευκολότερη πρόσβαση, διαμοιρασμό και επεξεργασία αρχείων, η δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου για ευκολότερη εισαγωγή κειμένου, αλλά και όλα όσα προσφέρει το EMUI 8.0 της HUAWEI έχει ως αποτέλεσμα μία ιδιαίτερα φιλική και απολαυστική εμπειρία χρήσης.

    IMG_0550

    Το HUAWEI MediaPad M5 διατίθεται στο premium χρώμα Space Grey, προσφέροντας στον χρήστη απαράμιλλο στυλ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles