15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Huawei @MWC 2023… Φήμες για δυνατές ανακοινώσεις στη Βαρκελώνη!

    Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το φετινό MWC (World Mobile Congress) θα ανοίξει τις πύλες του στις 27 Φεβρουαρίου. Ως είθισται στη διάρκεια της μεγάλης γιορτής της mobile τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών αναμένεται να παρουσιαστούνπολλά νέα κινητά τηλέφωνα, ενώ ορισμένες εταιρείες θα λανσάρουν εντελώς νέα προϊόντα και άλλες θα παρουσιάσουν τεχνολογίες αιχμής. 

    Πριν λίγες μέρες, η Huawei επιβεβαίωσε στα ΜΜΕ ότι θα ξεδιπλώσει πλήρως το φάσμα των τις δυνατοτήτων της στη φετινή έκθεση MWC. Μάλιστα, η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι η προϊοντική της γκάμα θα φτάσει τη μεγαλύτερη στην ιστορία. Εάν η Huawei σκοπεύει να παρουσιάσει νέα smartphones στο φετινό MWC, οι πιο πιθανές συσκευές είναι το Huawei P60 ή το Huawei Mate X3. Νέες αναφορές δείχνουν ότι το Huawei Mate X3, θα κυκλοφορήσει πριν από το Huawei P60. Αν ισχύει αυτό, τότε θα πρέπει να είναι το Mate X3. Εκτός από το επίσημο σύστημα HarmonyOS 3.1, η σειρά Huawei P60 και το Mate X3 θα χρησιμοποιούν επίσης τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen2. Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν στη λύση XMAGE επόμενης γενιάς.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles