16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Huawei Nexus 6P θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα (δείτε φωτό)

    Από τους πρωταγωνιστές των διαρροών τις τελευταίες μέρες είναι το επερχόμενο Nexus – ή για να ακριβολογούμε ένα από τα επερχόμενα Nexus. Η πρόταση που ετοιμάζει η Huawei, το Nexus 6P, διέρρευσε χθες σε press render που αποκαλύπτει την εμφάνιση του, στη φωτογραφία που βλέπετε.

    nexus 6P render

    Σ’ αυτήν διακρίνουμε ένα ζευγάρι ηχείων στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω, αλλά και μία λεπτή κατασκευή για το νέο Nexus, το οποίο βλέπουμε ότι θα είναι μαύρο στην εμπρόσθια επιφάνειά του, παρόλο που ο χρωματισμός που αποκαλύπτεται σχετικά με την οπίσθια επιφάνειά του είναι λευκός.

    Τώρα ωστόσο έχουμε μία νέα διαρροή, που μας δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως η συσκευή θα διατεθεί σε τέσσερις διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις, ασημί, μαύρη, λευκή και χρυσή.

    nexus 6P RENDERS

    Ελάχιστα κενά έχουμε πλέον για το νέο smartphone που ετοιμάζουν Huawei και Google, όσο για τα specs του θυμίζουμε ότι οι πληροφορίες μιλούν για μία οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης QHD, επεξεργαστή Snapdragon 810, 3GB RAM, 32, 64 ή 128GB μνήμης, USB Type-C port, καθώς φυσικά και ενσωμάτωση του Android 6.0 Marshmallow.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles